Staatsbosbeheer
- duidelijk en overzichtelijk
- Product of service:
- ledlampjes voor lampion
Prima, fijn meegedacht en snelle levering
Goede ervaring, bestelde items zien er exact uit zoals afgebeeld. Heb er direct meer besteld.
Kwaliteit
Goede levering
Fijn geleverd zoals afgesproken
Perfecte service
Controle bij het inpakken kan beter. Eén van de elf producten had een klein gebrek.
Snelle service & kwaliteit
Snel geleverd, betaalbaar en betrouwbaar. Prima product.
Perfect en zéér snel geleverd! 👌
Helemaal top!
Ik had een wensballon besteld en een stift zodat mijn dochter die haar kindje heeft verloren en op 5 januari eigenlijk zou bevallen op 5 januari de wensballon met haar gedicht naar de sterren kon sturen. Helaas geen stift bij de bestelling en de wensballon was een fiasco. Alles gedaan wat er op de beschrijving stond. Dit was een erg pijnlijk moment.
CandleBagShop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
CandleBagShop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
CandleBagShop.nl
Lieskes wengs 7A (unit 1)
6578JK Leuth
Kwaliteit
Goede levering
Fijn geleverd zoals afgesproken
Perfecte service
Snelle service & kwaliteit
Snel geleverd, betaalbaar en betrouwbaar. Prima product.
Perfect en zéér snel geleverd! 👌
Helemaal top!
CandleBagShop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
CandleBagShop.nl
Lieskes wengs 7A (unit 1)
6578JK Leuth