Robert van Helmond

Top!

Ervaring

Al meerdere cruises via Captain Cruise geboekt. Vaker contact via e-mail. Toch persoonlijke noot, en snel (re)actie.

Bob

Steeds snel, vriendelijk, creatief, klantvriendelijk en met veel kennis geholpen

Ervaring

Reeds 20 maal een cruise gemaakt, waarvan de laatste 6 keer bij Captain Cruise geboekt. U kunt dus stellen dat wij nogal wat ervaring hebben. Wij kunnen derhalve als een betrouwbare bron worden... Reeds 20 maal een cruise gemaakt, waarvan de laatste 6 keer bij Captain Cruise geboekt. U kunt dus stellen dat wij nogal wat ervaring hebben. Wij kunnen derhalve als een betrouwbare bron worden beschouwd als wij melden dat Captain Cruise het beste bureau is waar u uw cruise kunt boeken. Altijd wordt je snel, vriendelijk, creatief, klantvriendelijk en met veel kennis geholpen. U zult begrijpen dat wij dit dan ook graag in deze feedback aan iedereen kenbaar maken.

Cindy en Ramon

Klantvriendelijk reisbureau

Ervaring

Wij hebben onze cruise voor het eerst geboekt via Captain Cruise. Dat is ons prima bevallen en we zullen in de toekomst zeker nog vaker gebruik maken Captain Cruise. We zijn vriendelijk te woord... Wij hebben onze cruise voor het eerst geboekt via Captain Cruise. Dat is ons prima bevallen en we zullen in de toekomst zeker nog vaker gebruik maken Captain Cruise. We zijn vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke en eerlijke antwoorden op onze vragen. Alles werd vlot en correct geregeld. We kregen de papieren keurig op tijd thuis gestuurd. Na thuiskomst werden ook nog gebeld om te vragen hoe de cruise is geweest. Ook de prijs was de prijs die op de website stond.

jolet plooi de heer

Captain cruise , naar mijn idee de beste cruise reisorganisatie !

Ervaring

De samenwerking met Captain cruise is echt geweldig , altijd super snel antwoordt via mail of telefoon , altijd behulpzaam en betrokken , zeer vriendelijke medewerkers , echt een aanrader en heel... De samenwerking met Captain cruise is echt geweldig , altijd super snel antwoordt via mail of telefoon , altijd behulpzaam en betrokken , zeer vriendelijke medewerkers , echt een aanrader en heel betaalbaar ook .
2 x geboekt bij captain cruise en de volgende cruise zal ik zeker weer bij captain cruise boeken .

Goede services en advies

Ervaring

staan altijd klaar voor. snel reageren als vragen heb. top.

Gerard van A.

Fantastische service en vriendelijke behandeling

Ervaring

Wij werden op zaterdagmiddag zeer goed geholpen en hebben zo een fantastische 'last-minute' cruise kunnen maken. Wij werden na het weekend begeleid om het inchecken voorspoedig te laten verlopen.

Ellen de Wild

Relaxte cruise Sint Petersburg

Aardige contacten

Ervaring

de alternatieve informatie kan beter. met name alternatieven voor de schandalig dure excursies kan worden verbeterd. eigenlijk dient capt. cruise bij elke offerte een lijst van toeristische... de alternatieve informatie kan beter. met name alternatieven voor de schandalig dure excursies kan worden verbeterd. eigenlijk dient capt. cruise bij elke offerte een lijst van toeristische mogelijkheden aan te bieden om zich te onderscheiden van andere organisaties. Nu maakt het in essentie eigenlijk niet uit of je bij capt.cruise bestelt of rechtstreeks bij de maatschappij.

Audrey van Niekerken

Top service

Ervaring

personeel heeft veel ervaring en denkt met je mee.