Paul van Kammen

Vriendelijke en persoonlijke benadering

Els van Rijthoven

Overweldigend

Ervaring

zeer behulpzaam en goede informatie

Fjorden

Heel hulpvaardig

A. Meijn Rep

Ik ging voor het beste en ik kreeg goud

Ervaring

Allemaal heel behulpzaam en betrokken kan niet beter

Goede service bij Captain Cruise

Ervaring

Ik ben erg tevreden over de service bij Captain Cruise. De telefonische bereikbaarheid is super (wat bij andere nog wel eens te wensen overlaat), heldere informatie, snel bericht terug per mail. En... Ik ben erg tevreden over de service bij Captain Cruise. De telefonische bereikbaarheid is super (wat bij andere nog wel eens te wensen overlaat), heldere informatie, snel bericht terug per mail. En omdat het team van Captain Cruise redelijk klein is, heb je vaak met dezelfde medewerkers te maken en dat is erg fijn.

Prima Service

Ervaring

Er ging van alles niet goed met de HAL. Captain Cruise heeft het allemaal opgelost en onze vragen beantwoord

fam Huisman

Zeer goed

Ervaring

Alles goed verzorgd en klopt, vriendelijk personeel aan de telefoon en er wordt naar de goedkoopste vluchten gekeken

Peter

Eigenlijk 6 ****** sterren !!

Ervaring

In het voorjaar van 2016 weer een heerlijke cruise gehad in de Middellandse zee met ms. Koningsdam.
Na een telefonische tip van de dames van Captains Cruise maar snel geboekt. Zorgeloos vanaf het eerste telefoontje tot de thuiskomst. Wederom was de gehele cruise weer voor de volle 100% voorbereid en geregeld door C.C. Vanaf het vertrek vanaf Schiphol tot de (helaas) weer vaste voet op Hollandse bodem, het was perfect en zorgeloos! Dames jullie zijn het einde! We kunnen eigenlijk niet wachten tot de volgende reis! Maar dan geven we jullie eerst even een seintje!

D. Visser

Captain Cruise denkt mee!

Ervaring

Wij hebben nu drie keer een cruise via Captain Cruise geboekt. Zij geven advies op maat, denken mee en geven eerlijk advies t.a.v. aanreismogelijkheden en mogelijkheden om zelf uitstapjes te... Wij hebben nu drie keer een cruise via Captain Cruise geboekt. Zij geven advies op maat, denken mee en geven eerlijk advies t.a.v. aanreismogelijkheden en mogelijkheden om zelf uitstapjes te organiseren. Aan de telefoon zijn zij zeer voorkomend en ook het mailcontact is zorgvuldig. Wij voelen ons persoonlijk benaderd en waarderen dat zeer!

Poel

Uitstekend