bart wolters

Cruise 12 dagen fjorden en ijsland

Ervaring

zeer nette hulp bij boeken, beantwoorden vragen en een fijn telefoontje achteraf of alles naar wens was geweest. zeer tevreden over captain cruise!

Ejms

Captain cruise:verrassend goed

Ervaring

goede adviezen en correcte afhandeling
ook nog gratis upgrade naar balkonhutten geregeld

Y.M.Maaten

Heerlijk

Ervaring

Erg tevreden en hoop nog vaker met jullie op reis te kunnen service was geweldig.

Cor Suijker

Alles goed geregeld !

Alles gewoon goed geregeld

A de Koning

Cruise geboekt!

Ervaring

Hebben wat ze zeggen volledig waargemaakt, laagste prijsgarantie en prima service.
Op alle vragen een hele snelle respons en veel informatie, ook na de cruise hebben ze nog even geïnformeerd hoe we het gehad hadden en of alles naar wens was verlopen.
Kortom geweldige service en een aanrader.

Mevr.b.borel

Eerste cruise...zeer goed bevallen...n aanrader !

Ervaring

Keurig geholpen door dames CC voor info, hut zelf mogen uitzoeken ,wachtwoord kwijt , was ook geen probleem (sorry) zeer vriendelijk en attent, hielden ook rekening met onze voorgaande vakantie... Keurig geholpen door dames CC voor info, hut zelf mogen uitzoeken ,wachtwoord kwijt , was ook geen probleem (sorry) zeer vriendelijk en attent, hielden ook rekening met onze voorgaande vakantie door eerder versturen van onze tickets, maakten ons attent op het online inchecken .gaven bruikbare info , achteraf ook nog teruggebeld hoe alles was bevallen...wij hebben het SUPER gehad....nog bedankt

Th. van Kampen

(Bewerkt)

De eerste keer

Ervaring

Goede voorlichting! Hulp en raad bij het uitkiezen van een hut. Alles wat betreft reispapieren op tijd binnen!

G.A. Suurbier

Zeldzaam goed!

Ervaring

Bedrijf is van het prille begin van de boeking tot en met de tijd na de cruise zeer betrokken geweest met ons! Overzichten van de cruise waren goed zichtbaar en regelmatig "geupdate".
Na de...
Na de cruise een belletje hoe een en ander was verlopen. Waardeerden dit waardeerden wij zeer.
Kortom Captain Cruise is voor het beste boekingsbedrijf voor cruisen!

Arad

Een huraa voor de medewerkers van Captain Cruise

Inge Hulsen

Beoordeling Captain Cruise

Ervaring

Wederom zeer behulpzaam, geinteresseerd, meedenkend, goede communicatie en service, hartstikke bedankt!