9.1 /10

checkbox95% beveelt Carglass aan!

P. den Turk

Fantastische service

Uw ervaring
Met veel zorg is mijn sterretje zo goed gemaakt dat het nauwelijks meer te zien is en in de tussen tijd zijn al mijn ramen schoongemaakt en de auto ook gestofzuigd echt een top service en snel ook, dertig minuten later stond ik zeer tevreden buiten. Deze service was in Barendrecht.

Piet

Waardeloos

Onbeschofte medewerker

Wanda

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ruit prima vervangen maar ruitenwissers veel te duur.

Uw ervaring
Ruit wegens ster en barst laten vervangen. Ik wilde geen ruitenwisser, maar werd me geadviseerd wissers te vervangen. Dacht het zelf te doen, maar verkoper zei dat ik het beter direct kon doen vanwege mogelijke glassplinters die op nieuwe ruit krassen konden geven. Over laten halen. Maar de wissers zijn zeer makkelijk zelf te vervangen (binnen 3 minuten) en de wissers van Bosch koop kunnen goedkoop gekocht worden. Dom van mij om me om te laten praten en stom dat ze me niet wat korting gaven na afloop. De vooruit is wel netjes gemonteerd!

Rajesh Bhaggoe

Kleine barst voorruit

Uw ervaring
Echt top geholpen door Carglass Den Haag (loc. Oder). Afspraak maken is zo gedaan. Carglass nam contact op met Allianz en heb daar netjes bericht van gehad. Gelukkig is de bast niet doorgescheurd en kon ik na 30 min. al weg. Super geregeld en bedankt voor het reinigen van alle ruiten en stofzuigen! Top service!

W.horseling

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onduidelijk over kosten als je niet verzekerd voor voor ruit vervangen. Carglass rekend 900 euro voor een voorruit en 300 euro voor arbeidsloon dus totaal 1200 euro. Bij totaalglas kost dat totaal 600 eurofleur

Slechte ervaring

Job

24/7 bereikbaar voor een terugbelverzoek

Uw ervaring
Er staat op de website dat jullie noodhulp bieden, 24/7, blijkt het alleen te gaan om telefonisch contact voor een terugbellen verzoek! Wat heb je daar nu weer aan! We gaan nu maar naar autotaalglas, die bieden het wel aan.

Sas

Snelle service, super vriendelijk personeel

Uw ervaring
Wegens een ongelukje kwamen we terecht voor een noodoplossing bij carglass sint martens latem waar we de beste en snelste noodoplossing kregen met een vriendelijk woord en een lach waardoor we ons uitstapje snel konden verder zetten. De definitieve oplossing achterruit is dan 2 dagen later in Herentals gemaakt en ook daar met een fantastische service door super vriendelijk personeel. Wij zijn als familie al een aantal keren door carglass geholpen en hier dan ook niets dan goede ervaringen TOP TEAM!

R.

Super slechte ervaring met Carglass

Uw ervaring
Ondanks meerdere bevestigingen van verzekeraar, inclusief telefonisch contact, uitwisseling van benodigde gegevens wordt er vastgehouden aan eigen onjuiste systeem. Vestiging kan hier niets aan doen, maar hoofdkantoor wel. Ondertussen kun je als klant gewoon al 45 minuten wachten tot er op het hoofdkantoor iemand in beweging komt. Dat het ons als klant, de verzekeraar maar ook de mensen in het filiaal tijd kost daar staan ze op dit hoofdkantoor niet bij stil. Wat een arrogantie! Reclames zijn mooi, werkelijkheid is toch echt anders!

Houwer IHM BV

Ondeugdelijke facturatie

Uw ervaring
Uit factuur is voor de zakelijke rijder niet op te maken dat het de BTW betreft. Bovendien blijkt ook niet uit de factuur wie de actie richting insurer onderneemt. Kortom: veel extra werk, voor mij geen Carglass meer. (heeft overigens niets te maken met de vervangen ruit die voor het wegrijden alweer gebarsten was - categorie pech)

Geen zekerheid

Slecht

Dylan Z

Snelle en super service

Uw ervaring
Met veel zorg is mijn sterretje zo goed gemaakt dat het nauwelijks meer te zien is en in de tussen tijd zijn al mijn ramen schoongemaakt en de auto ook gestofzuigd echt een top service en snel ook, twintig minuten stond ik zeer tevreden buiten. Dank je wel Breda !

Prive

Uitstekend

Uw ervaring
Geholpen door Rickmar, top gozer, weet waar hij het over heeft en gaat ook nog eens stofzuigen als service.

Ahmiane

Onkundig en chaos

Zeer negatief

Kegel

Top medewerker(s)

Uw ervaring
Was iets te vroeg dus werd al vrij snel naar binnengehaald. Goed ontvangen en kreeg goed uitgelegd wat er gedaan zou worden tot betrekking van de ruitschade. Binnen een uur al klaar en topwerk geleverd.

Lilian Baert

TOP geholpen

Uw ervaring
Supersnelle en fijne hulp. Vanmorgen om 07:35 afspraak ingepland, om 08:15 afspraak in Barendrecht en om 08:50 reed ik alweer naar huis. Sterretje in voorruit verholpen en nieuwe ruitenwissers gelijktijdig vervangen (was hard nodig). Als service ramen allemaal schoongemaakt en auto gestofzuigd 👍🏻😃 Heel snel en superfijn geholpen!

Carglass verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Carglass heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2013

Carglass

Carglass® is de specialist op het gebied van ruitreparatie en autoruitvervanging. Elk jaar helpen we honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

P. den Turk

Fantastische service

Piet

Waardeloos

Onbeschofte medewerker

Wanda

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ruit prima vervangen maar ruitenwissers veel te duur.

Rajesh Bhaggoe

Kleine barst voorruit