Carglass

Jacob

Garglassuper!

Uw ervaring

Zelden zo'n vriendelijke staff meegemaakt... dit wilde ik toch wel even hebben gezegd. Dank voor de hars in plaats van een nieuwe ruit!

Erik Vels

Goede en vriendelijke service.

Uw ervaring

Vandaag een sterreparatie laten doen. Goed opgevangen, duidelijke uitleg en snel geholpen. Rick, bedankt!

Erik van Meer

Niet de juiste voorruit bedteld, daarna software herkent de mudule niet.

Uw ervaring

Dus al 2 maanden rijd ik met n gescheurde voorruit.

Inner Heartfire

Uitstekend

Behulpzaam, snel, duidelijk

Peter Eckhardt

Garantie service Carglass

Uw ervaring

Nadat er in Frankrijk een probleem was ontstaan na een ruitvervanging aldaar, is dat door Carglass Nederland goed ondervangen en bij Carglass Den Bosch op vakkundige wijze opgelost. Alle lof voor de... Nadat er in Frankrijk een probleem was ontstaan na een ruitvervanging aldaar, is dat door Carglass Nederland goed ondervangen en bij Carglass Den Bosch op vakkundige wijze opgelost. Alle lof voor de helpdesk, de diagnose en de reparatie.
Tip: Neem bij ruitproblemen in het buitenland altijd eerst contact op met Carglass Nederland.

Bjd bv

Waardeloos

Uw ervaring

Slecht auto binnen gebracht voor nieuwe voorruit krijg je hem terug met vlekken op de stijlen binnen gebracht met werkende Dab + antenne naar buiten is die kapot hebben ze hem nog geprobeerd te... Slecht auto binnen gebracht voor nieuwe voorruit krijg je hem terug met vlekken op de stijlen binnen gebracht met werkende Dab + antenne naar buiten is die kapot hebben ze hem nog geprobeerd te plakken maar niet gezegd dat die kapot was mee terug gegaan en wordt er gezegd dat zit niet origineel op de auto.
Klanten service kijk naar de voorwaarden jammer dan staat niks in over Dab +

Joop van der Leur

Top bedrijf

Uw ervaring

Van een bedrijf als Carglass Purmerend word ik vrolijk.
Uitermate aardige mensen.
Snel en kundige reparatie.
En niet onbelangrijk goede koffie👍👍

Over de Linden

Aftercare

Uw ervaring

Vrijdag 22 maart een afspraak voor het vervangen van een voorruit van mijn Peugeot vanwege een barst. Eerst telefonisch een afspraak gemaakt. En verteld dat ik 2 millieustickers, een van Frankrijk... Vrijdag 22 maart een afspraak voor het vervangen van een voorruit van mijn Peugeot vanwege een barst. Eerst telefonisch een afspraak gemaakt. En verteld dat ik 2 millieustickers, een van Frankrijk en een van Duitsland,op mijn raam had en of die overgezet konden worden? Het antwoord was dat ze daar naar zouden kijken. De Franse zou geen probleem zijn omdat die wat dikker zou zijn. Na de reparatie bleek mijn ruit al in de container te liggen samen met de houder voor mijn tolbadge. Na 15 minuten bleek de houder stuk te zijn. Ik vertelde dat het niet handig is om de tolbadge los op het Dashboard te leggen. Ze zouden op zoek gaan naar een ander exemplaar en mij daar vrijdag over terug te bellen. Geen telefoon gehad en het is nu dinsdag en nog steeds niet. Ook mijn stickers ben ik kwijt en moet ik opnieuw aanschaffen koste plusminus 40 euro.. ze hadden ook het stuk ruit met stickers mee kunnen geven en dan had ik zelf nog een poging kunnen doen. Maar geen reaktie is wel het ergste wat ik er van vind.
Datum van ervaring: 22 november 2024

Arne Steur

Voorruit vervanging met kapotte sierlijst als resultaat

Uw ervaring

Wordt eerst naar locatie Gorinchem gestuurd, na lang wachten krijg ik te horen dat ze mn ruit wel binnen hebben maar niet de sierlijsten conclusie: we kunnen hem nu niet vervangen. Vervolgens nieuwe... Wordt eerst naar locatie Gorinchem gestuurd, na lang wachten krijg ik te horen dat ze mn ruit wel binnen hebben maar niet de sierlijsten conclusie: we kunnen hem nu niet vervangen. Vervolgens nieuwe afspraak gemaakt met ze en dat kon in mijn eigen woonplaats Tilburg, wordt daar de ruit vervangen. Rijd ik een dag later op de snelweg laat vervolgens de sierlijst lost, gauw met ducktape vast gezet en carglass hierover gebeld en gemaild. Afspraak gemaakt en dan zeggen ze op locatie doodleuk dat de sierlijst al loszat en er foto's van hebben, maar mij dit niet de vorige keer gemeld. Hebben ze de sierlijst vervolgens vastgekit, laat ie na een lange rit op de snelweg weer los en breekt zelfs af omdat hij dubbel klapte. Gelijk gemaild met carglas en gebeld met verzekering. Daarna de vestiging gebeld met dit nieuws, krijg je te horen kunnen wij niets aan doen. Attendeer ik ze erop dat gorinchem zei dat er een sierlijst bij hoort te zitten, zegt hij doodleuk dat is nooit het geval. Lekker tegenstrijdig tussen de vestigingen en ik voor janl#l naar Gorinchem dus heb gereden en einde verhaal ook nog mn sierlijst kapot die vtv gewoon heel was. Kortom Geen goede service

Henk van den Berg

Btw factuur

Uw ervaring

Ruit netjes vervangen,contant betaald , na 4 weken nog geen factuur ontvangen. Dus betaal niet voor je de factuur heb ontvangen.