Marc
- Uw ervaring
- Ruitschade razendsnel hersteld, auto gestofzuigd, ruiten schoongemaakt; top service door Dave bij Carglass Arnhem-IJsseloord
Super service door Dave
Bedankt Carglass ben hier niet blij mee.
Fantastische service
Waardeloos
Ruit prima vervangen maar ruitenwissers veel te duur.
Kleine barst voorruit
Onduidelijk over kosten als je niet verzekerd voor voor ruit vervangen. Carglass rekend 900 euro voor een voorruit en 300 euro voor arbeidsloon dus totaal 1200 euro. Bij totaalglas kost dat totaal 600 eurofleur
24/7 bereikbaar voor een terugbelverzoek
Snelle service, super vriendelijk personeel
Super slechte ervaring met Carglass
Ondeugdelijke facturatie
Geen zekerheid
Snelle en super service
Uitstekend
Onkundig en chaos
Carglass verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Carglass heeft de volgende resultaten bereikt:
Carglass
Science Park Eindhoven 5001
5692 EM Son
Super service door Dave
Bedankt Carglass ben hier niet blij mee.
Fantastische service
Waardeloos
Ruit prima vervangen maar ruitenwissers veel te duur.
Kleine barst voorruit
24/7 bereikbaar voor een terugbelverzoek