Carglass

Scheepvaart & Handelsbedrijf Simons

Zeer slecht bereikbaar per telefoon

Een hele slechte

René Modderkolk

Goed geholpen

Uw ervaring

Zeer goed geholpen ondanks dat ik iets te laat kwam, zeer goede service

Aimee

Super

Uw ervaring

Super geholpen door Rickmar bij Carglass Assen!!

Carglass Doetinchem

Klasse 1.

Uw ervaring

Vanmorgen nieuwe voorruit geplaatst door vakbekwame en vriendelijke medewerkers van Carglass in Doetinchem!

Pavalas

Top Team in Harderwijk

Uw ervaring

Vriendelijk, attent, ze weten wat ze moeten doen als een opdracht is. Ik ben trots jongens 👍

WN Engberts

Tevredenheid

Uw ervaring

Snel en goed de voorruit vervangen. Heel vriendelijk personeel. Lekkere koffie en fijne ruimte om een uur te wachten.

Johan

Top service

Uw ervaring

Vanochtend met ons 19 jaar oude Saabje cabrio bij de vestiging van Carglass in Arnhem geweest. Super geholpen met dank aan Dave en collega’s. Dave heeft de auto zelfs nog uitgezogen. Een en al... Vanochtend met ons 19 jaar oude Saabje cabrio bij de vestiging van Carglass in Arnhem geweest. Super geholpen met dank aan Dave en collega’s. Dave heeft de auto zelfs nog uitgezogen. Een en al vriendelijkheid. De gehavende voorruit is super hersteld. 👍

R van de Steeg

Correcte service

Uw ervaring

telefonisch goed geholpen, snel een afspraak, vriendelijke ontvangst, opgeruimde en nette wachtruimte, fris toilet, overzichtelijke werkplaats, vakkundig personeel, correcte ruitrepa, en ook nog... telefonisch goed geholpen, snel een afspraak, vriendelijke ontvangst, opgeruimde en nette wachtruimte, fris toilet, overzichtelijke werkplaats, vakkundig personeel, correcte ruitrepa, en ook nog mijn auto gestofzuigd en alle ramen schoongemaakt. De mensen en dienstverlening verdienen een groot compliment, dus bij deze ! ***** dik verdient !

Wieke loeffen

Bedankt voor jullie snelle hulp

Uw ervaring

Ik had donderdag een nieuwe voorruit laten plaatsen. Goed geholpen. Helaas vandaag meteen weer een ster erin. Ik ben zonder afspraak meteen geholpen door een hele fijne medewerker die mij ook nog... Ik had donderdag een nieuwe voorruit laten plaatsen. Goed geholpen. Helaas vandaag meteen weer een ster erin. Ik ben zonder afspraak meteen geholpen door een hele fijne medewerker die mij ook nog wist op te vrolijken omdat ik even over de zeik was. Filiaal Arnhem! Bedankt.

Busra

Schade ruit

Uw ervaring

Uitstekend en snel geholpen!