Carglass

erwin

Super

Uw ervaring

Perfect geholpen westen gelijk alle gegevens bij telefonische afspraak en goede service en uitleg in Middelburg toppers

Jeremy

Top ervaring

Uw ervaring

Ik had een klein sterretje in mijn ruit, toen ik aankwam bij carglass en mijzelf aanmeldde dat ik er was, ging er gelijk een jonge man meelopen om de schade te beoordelen. Hij legde de risico's uit... Ik had een klein sterretje in mijn ruit, toen ik aankwam bij carglass en mijzelf aanmeldde dat ik er was, ging er gelijk een jonge man meelopen om de schade te beoordelen. Hij legde de risico's uit wat er zou kunnen gebeuren en maakte alles duidelijk. Ik kon mijn auto gelijk binnen neerzetten en hij ging gelijk aan de slag om het sterretje te repareren, terwijl het sterretje met hars aan het vullen was ging hij al mijn ramen schoonmaken en de ruitenwissers vernieuwen, daarbij kreeg ik zelfs een fles met professionele ruiten reiniging erbij. Dus een top ervaring, ik zou aanraden om altijd naar carglass te gaan, hun regelen ook alles met de verzekering. Dus jij hoeft zelf niks te doen.

Tom van Sambeek

Organisatorisch en vakbekwaam

goede klantgerichte organisatie

Berenpas

Super

Uw ervaring

Snel en vriendelijk de voorruit vervangen

PPERDOK

Prettig en vakkundig geholpen

Karin

Een hartje <3 vor het personeel

Uw ervaring

Wat een geweldige service. Auto (Toyota Aygo) had loslatende ramen. Dufde auto niet in Amsterdam in de straat te zetten (bang op inbraak). Toyota dealer had geen tijd en bracht hoge kosten in... Wat een geweldige service. Auto (Toyota Aygo) had loslatende ramen. Dufde auto niet in Amsterdam in de straat te zetten (bang op inbraak). Toyota dealer had geen tijd en bracht hoge kosten in rekening, terwijl Garglass dezelfde dag nog tijd maakte voor 2x de helft van het geld. Echt geweldig!!!

Hans

Sterretje gerepareerd

Uw ervaring

Klein sterretje in de voorruit van onze Peugeot, binnen 20 minuten vakkundig gerepareerd door een vriendelijke medewerker die eerst prima uitleg gaf over wat hij ging doen en wat de consequenties... Klein sterretje in de voorruit van onze Peugeot, binnen 20 minuten vakkundig gerepareerd door een vriendelijke medewerker die eerst prima uitleg gaf over wat hij ging doen en wat de consequenties konden zijn en die ook nog even de binnenkanten van de portierruiten schoon maakte terwijl de hars aan het drogen was, dik tevreden dus.

Mohamad

Goedgedaan

Bernard

Snel en goed

Uw ervaring

konden snel terecht en goed geholpen

Bren

Super Service