Carglass

FERRY

Vw transporter

Uw ervaring

Heel goede service , professionel en vriendelijk medewerker , snel en kwaliteit alles op een plek!

Ray

Ford en snel

Uw ervaring

Steenslag op voorruit snel en vakkundig gerepareerd

Xandra

Top service

Uw ervaring

Heel goede snelle service!

D van Dijken

Echt super!

Uw ervaring

Ruitschade na inbraak auto in het buitenland. Autoschade bedrijf deed moeilijk en zou ingewikkelde reparatie zijn ivm cabriolet en auto langere tijd kwijt. Carglass gebeld: super service en op de... Ruitschade na inbraak auto in het buitenland. Autoschade bedrijf deed moeilijk en zou ingewikkelde reparatie zijn ivm cabriolet en auto langere tijd kwijt. Carglass gebeld: super service en op de dag van terugkeer een nieuwe ruit, perfect geplaatst in een uurtje! Echt topservice, aardige mensen, klantvriendelijk en heel deskundig! Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

J Ratsma

Wát een prettige zaak en medewerker(s) in Harderwijk!

Uw ervaring

Op de afgesproken tijd is er al gauw een medewerker die mij ontvangt met mijn naam te noemen. Een warm welkom in een voor mij onbekende omgeving. De auto wordt snel gemaakt terwijl ik geniet van... Op de afgesproken tijd is er al gauw een medewerker die mij ontvangt met mijn naam te noemen. Een warm welkom in een voor mij onbekende omgeving. De auto wordt snel gemaakt terwijl ik geniet van lekkere koffie en eerder dan ik had verwacht is de auto klaar! Goed werk!

Maarten

Gevolgschade veroorzaakt door slechte reparatie van Carglass vergeet het maar dat ze het erkennen en je tegemoet komen

Zeer slecht

2beagency

Slechte service en zeer onbeschoft behandeld

Uw ervaring

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met carglass. Eerst is er een verkeerd raam besteld kan gebeuren de volgende dag moest ik terug komen. Heb mijn agenda helemaal om moeten gooien maar dat is... Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met carglass. Eerst is er een verkeerd raam besteld kan gebeuren de volgende dag moest ik terug komen. Heb mijn agenda helemaal om moeten gooien maar dat is gelukt. Kom ik de volgende dag (ik moet 80 km reizen omdat er bij mij in de buurt geen plek is.) Ook geen probleem door de lange reistijd file en korte afspraken op elkaar kom ik helaas iets te laat aan bij carglass. Krijg ik me toch een onbeschofte medewerker aan de balie die me gewoon zegt ja telaat is telaat he niks temaken met reizen niet mee denken. Toen ik hem vermelde dat ik gister wel ruim optijd was en dat ik gister ook een half uur moest wachten. Omdat er onverwacht uitloop was. En ik dat kan begrijpen en dat er na het wachten mijn auto naar binnen ging en ze er achter kwamen dat er een verkeerd raam was besteld. 45 min later. Dat ik daar wel alle begrip voor heb. Krijg ik een dom kort antwoord van tjah gister werkte ik niet dus dat is niet mijn probleem. Toen hebben we een klacht in gediend Zwolle zou contact opnemen met spoed tot nu toe niks nada contact geweest
Helaas echt een hele slechte ervaring met deze medewerker.

Hollands Kleur

Fred

Uw ervaring

Op het laatste moment overgezet van Tiel naar Den Bosch. Ondanks de snelle switch uitstekend geholpen, top service. Dank je Lennart

Rob van Dijk

Ruitvervanging

Uw ervaring

Snel een afspraak kunnen maken voor het vervangen van de voorruit. Keurig netjes schoongemaakt terug gekregen..TOP

DS

Vervanging voorruit

Uw ervaring

Echte vakmensen, voorruit snel en deskundig vervangen. Top!