Carglass

Annita van ommen

Prima service

Uw ervaring

Snel geholpen. Prima ruimte om te wachten. Goed geholpen!

Wouter

Goed en efficient.

Uw ervaring

Ga eigenlijk altijd naar Carglass als er sprake is van ruitschade. Afspraak maken is doodsimpel en hele proces verloopt snel, efficient en vriendelijk.

Creative Companion

Slechte after service - goede vervanging

Uw ervaring

Helaas twee keer afspraak moeten maken. Bevestiging van de afspraak kwam nooit door (ook niet na telefonisch contact), ben verder prima geholpen, maar heb direct betaald en nooit een factuur... Helaas twee keer afspraak moeten maken. Bevestiging van de afspraak kwam nooit door (ook niet na telefonisch contact), ben verder prima geholpen, maar heb direct betaald en nooit een factuur ontvangen, alleen een onduidelijke opdrachtbon, die mij te hoog leek (geen specificatie), na bellen met klantenservice (beloofd om vooralsnog een factuur te sturen) nooit meer iets gehoord (behalve dan de oproep om mijn ervaring te delen, bij deze!).

Willems Koeltechniek

Vervangen voorruit

Uw ervaring

Netjes afgehandeld, duidelijk geïnformeerd over planning.

Van Gestel

De Servise van Carglass

Uw ervaring

Prima geholpen werd zelfs gebeld of ik eerder kon komen.

PFS groep

Herstelling zijruit

Uw ervaring

Goede en snelle service, heel beleefde man met goede uitleg

van den Brink

Goede service

Goed geholpen, fijne medewerker

Willems

Alles volgens afspraak. Zorgeloos.

Uw ervaring

Na het maken van een afspraak op het tijdstip naar Carglass gegaan. Vriendelijke medewerker. Ik kreeg een leenfiets mee die ook prima was (geen oude barrel). Op afgesproken tijdstip was de auto... Na het maken van een afspraak op het tijdstip naar Carglass gegaan. Vriendelijke medewerker. Ik kreeg een leenfiets mee die ook prima was (geen oude barrel). Op afgesproken tijdstip was de auto klaar. Gewoon alles zoals het hoort en dat is juist fijn!

Henk

Uw ervaring

Prima. Alles keurig volgens afspraak. Afwijkende probleempjes in goed overleg. Netjes.

Naaldwijk Scooters

prima