Jeanine
- Geen, prima
- Sterke punten
- Snelle bezorging.
- Product of service:
- Carnaval jasje en petticoat.
Veel keuze, snel geleverd.
Eerste ervaring was prima. Snelle levering.
Fijne site, leuke aanbiedingen en snelle verzending
Prima verzorgd
Op en top in orde!
Goede ervaring, gebeld met de website om te vragen hoe de jasjes qua maat vallen. Doorverbonden naar een winkel. Top. Daardoor een mooi passend jasje kunnen kopen.
Supersnelle service, goeie prijs, goed verpakt en verzorgd.
Snelle levering! Jammer dat bij ruiling 2x verzendkosten moet worden betaald
De levering was top, snel geleverd. Goede kwaliteit pak
Zeer net, gemakkelijk bestelbaar, snelle levering
Snelle levering en goed verpakt.
Artikelen volgens foto en maten kloppen
Zeer goed , snelle levering
vlot kunnen bestellen
Goed bedrijf, goede prijs, goede kwaliteit, wat wil je nog meer.
Carnavalsland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Carnavalsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Veel keuze, snel geleverd.
Eerste ervaring was prima. Snelle levering.
Fijne site, leuke aanbiedingen en snelle verzending
Prima verzorgd
Op en top in orde!
Supersnelle service, goeie prijs, goed verpakt en verzorgd.
Snelle levering! Jammer dat bij ruiling 2x verzendkosten moet worden betaald
De levering was top, snel geleverd. Goede kwaliteit pak
Zeer net, gemakkelijk bestelbaar, snelle levering
Snelle levering en goed verpakt.
Artikelen volgens foto en maten kloppen
Zeer goed , snelle levering
vlot kunnen bestellen
Goed bedrijf, goede prijs, goede kwaliteit, wat wil je nog meer.
Carnavalsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt: