Marianne
Prima service, vriendelijke en erg behulpzaam in de showroom, aflevering van het bed was prima geregeld!
- Product of service:
- Subliem bed
0% beveelt Carré Wonen en Slapen aan!
Je wordt er heel goed en verstand van zaken
Vriendelijke ontvangst. Goede voorlichting. Prima levering. Alle personeel uiterst vriendelijk.
Vriendelijke en vakkundige medewerkers
Heel tevreden. Fantastisch geholpen door het hele team bij het uitzoeken van onze meubels. Van meubels, stoffering en accessoires. Tevens de samenwerking met Kex keukens en Bex badkamer/toilet was super handig. Heel erg blij met het resultaat!
Wij hebben zeer goede ervaring met Carré. Ze hebben ons kundig geadviseerd bij de inrichting van onze woonkamer en keuken. Van meubels, vloerkleed tot raambekleding. We zijn blij met het resultaat. Ook de nazorg was prima. Ze nemen elke vraag of opmerking serieus. Carré verdient zeker een bezoekje.
Zeer goed
Geweldig
Super. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Service van een hoog niveau. De after-sales zijn uitstekend geregeld! Ben al decennia een vaste klant.
prima bedrijf goede voorlichtig en vakkundige uitleg
Goede bediening en goede service in de zaak. Bij het bezorgen van de meubels, zeer vriendelijke en vakkundige bezorgers, die alles goed hebben geplaatst. Ook hebben zij alle emballage weer mee teruggenomen.grote klasse
Voor de derde keer weer prima geholpen en keurig personeel
Geweldig wat een service Vriendelijk geholpen door een medewerker bij het uitzoeken van een bankstel en fauteuil De levertijd duurt lang maar dat weet je Wij konden onze oude bank verkopen dus gebeld met de vraag wanneer de levering zal plaatsvinden De bank zou de volgende dag binnenkomen en de week daarop geleverd worden Nu hoorde meneer dat wij de bank al verkocht hadden werd onze bank en fauteuil de dag erna al geleverd zodat wij heerlijk konden gaan zitten en niet nog een paar dagen op tuinstoelen te moeten bivakkeren De bezorgers gingen voorzichtig te werk Hebben de bank en fauteuil in elkaar gezet en al het plastic en karton meegenomen
Geweldig
Kasten die zijn geleverd en neer gezet. Fantastisch maar nog mooier was dat na enkele weken de deuren niet goed zaten. Wij gebeld. Dezelfde week kwam er nog iemand langs die het perfect heeft opgelost. Dikke 10 voor het bedrijf.
Carré Wonen en Slapen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Carré Wonen en Slapen heeft de volgende resultaten bereikt:
Je wordt er heel goed en verstand van zaken