D

Erg tevreden met dit bedrijf! Goede communicatie,Snelle reacties Gaan als een speer aan de slag voor je & geen verborgen kosten! Wij gaan nu het 2de jaar in met Carsub En een snelle en succesvolle auto wissel gehad en de auto’s die wij tot nu toe hebben gekozen in uiterste fijne staat afgeleverd worden!! Ik raad carsub zeer zeker aan!

Rik

Ik heb nu ruim een jaar een abonnement van Carsub. Van het prille begin, de aflevering, het lopende contract en het onderhoud niets dan lof. Snel en duidelijk antwoord op vragen, prettige communicatie en aantrekkelijke tarieven. Kleine “problemen” werden snel en adequaat opgelost. Voor mij een blijvertje!

Marjolijn

Zeer goede service en communicatie. Binnen een week werd de auto keurig volgens afspraak afgeleverd.

Alejandro/ EU-ZorgBureau

Ben zeer tevreden met Carsub, binnen 1 week alles geregeld!! Super flexibel en betaalbare abonnementen. Super goed communicatie (binnen 15 min antwoord via de mail!), duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Auto levering ging supersnel, alles was perfect uitgelegd en aardig personeel. Auto is zo goed als nieuw en goed schoongemaakt. Ben je opzoek naar een flexibele, betrouwbaar, betaalbaar en snelle afhandeling, ben je bij Carsub bij de juiste adres!

Sybrand

Super service en scherpe prijs. Binnen 1 week vanaf aanvraag een auto voor de deur! Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord en de auto werd keurig volgens afspraak thuis afgeleverd.

Luma

Super goede communicatie. En ontzettend vriendelijk!

Mike Storm

Snelle en goede opvolging

AZ infratechiek

Om een heel lang verhaal maar kort te houden. Ongekend goede service en communicatie

Roberto Pattiwael

Snelle response, duidelijke communicatie, goede service

GvdL beheer

Goede service, transparant en netjes afgeleverd.

Erwin

Super snel en duidelijk! Binnen 2 dagen een nieuwe auto.

Jop Smit

Top ervaring gehad. Goede service en binnen een week een auto.

Sylvan Kunne

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het huren van een auto via jullie maandelijks opzegbaar auto-abonnement. Jullie communicatie was buitengewoon efficiënt en vriendelijk, waardoor het hele proces soepel verliep. De levering van de auto was verrassend snel en de afhandeling bij het inleveren was vlot en duidelijk. Ik ben zeer tevreden met de flexibiliteit die jullie bieden met het maandelijks opzegbare abonnement en kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die jullie hebben geleverd. Hartelijk dank voor jullie professionaliteit en toewijding aan klanttevredenheid.

Vincent Caeyers

Super snel en fijn geregeld

John Corvers

Ongelofelijk goede service, super aardige mensen , en alles tot in de puntjes geregeld!! Aanrader!

CARSUB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CARSUB heeft de volgende resultaten bereikt:

Marjolijn

Alejandro/ EU-ZorgBureau

Sybrand

Luma

Super goede communicatie. En ontzettend vriendelijk!

Mike Storm

Snelle en goede opvolging

AZ infratechiek

Roberto Pattiwael

Snelle response, duidelijke communicatie, goede service

GvdL beheer

Goede service, transparant en netjes afgeleverd.

Erwin

Super snel en duidelijk! Binnen 2 dagen een nieuwe auto.

Jop Smit

Top ervaring gehad. Goede service en binnen een week een auto.

Sylvan Kunne

Vincent Caeyers