Noel Pollet

Hoesje is niet geschikt voor draadloos opladen, waarschijnlijk te dik

Heijdra

Goede bescherming

José Roset

Duidelijke site en snelle correcte levering.

Ik vind alles ok !

nhjanssen

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle verzending

Wat kan beter?
Kwaliteit van het geleverde artikel;, scart hdmi omzetter zeer slecht beeld, Tevens kan de kortingscode code tijdens het bestel proces niet toegevoegd worden, dit is later alsnog gecorrigeerd met een teruggave op de betaal rekening, top!

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! Het spijt ons dat je niet helemaal tevreden was met de kwaliteit van het artikel. We zijn altijd bezig om onze producten te verbeteren en nemen jouw feedback serieus. Fijn dat je wel tevreden was met de afhandeling van de kortingscode. We waarderen je geduld en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Sandy

Geleverd zoals beloofd

track en trace

Antwoord Case2Go.nl

Dankjewel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring! We vinden het geweldig om te horen wat je ervan vindt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Elpie Wennekers

Goed ingepakt

Niets

Antwoord Case2Go.nl

Dankjewel voor je review! We vinden het belangrijk dat je bestelling in goede staat bij je aankomt, en dat de verpakking hierbij helpt. We blijven ons best doen om alles zorgvuldig te verzenden! 😊 Veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Jan van de Graaf

Vriendelijke mensen bij de klantenservice

Wat kan beter?
De info op de website is goed maar niet alle beschrijving bij de hoesjes klop.

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We doen ons best om je altijd zo goed mogelijk te helpen. Laat het ons weten als we nog iets voor je kunnen doen! 💙 Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Ryanne Verbakel

snelle levering

weet niet

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering. We doen ons best om bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te bezorgen. Veel plezier met je aankoop! 🚚🎁 Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Bert Wesselman

Vriendelijk, begripvol ( had verkeerd besteld) vol vertrouwen

Ik kan niets bedenken

Antwoord Case2Go.nl

Wat leuk om te horen dat je een goede ervaring had met onze klantenservice! We vinden het belangrijk dat je snel en goed geholpen wordt. Bedankt voor je review en hopelijk tot de volgende keer! 😊 Veel plezier van je artikel. Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Hans

Mooie producten tegen een scherpe prijs.

?

Ria Hollestein

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede communicatie

Antwoord Case2Go.nl

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Bedankt voor je review, we waarderen het enorm. Veel plezier met je product! 🙌 Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Meine

Snelle service

Het is gewoon goed.

Antwoord Case2Go.nl

Dankjewel voor je review! Fijn dat je blij bent met je product. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien! 😊 Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Joh

Snel geleverd en een prima produkt. Heel tevreden!

Kan niets bedenken

Antwoord Case2Go.nl

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat zowel de bezorging als het product aan je verwachtingen voldoen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! 🙌 Jouw feedback betekent veel voor ons. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Geantwoord op

Case2Go.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Case2Go.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Hoesje is niet geschikt voor draadloos opladen, waarschijnlijk te dik

Heijdra

Goede bescherming

José Roset

Duidelijke site en snelle correcte levering.

Ik vind alles ok !

Niets

Jan van de Graaf

Vriendelijke mensen bij de klantenservice

Wat kan beter?
De info op de website is goed maar niet alle beschrijving bij de hoesjes klop.

Ryanne Verbakel

snelle levering

weet niet

Bert Wesselman

Vriendelijk, begripvol ( had verkeerd besteld) vol vertrouwen

Ik kan niets bedenken

Hans

Mooie producten tegen een scherpe prijs.

?

Ria Hollestein

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede communicatie

Meine

Snelle service

Het is gewoon goed.

Joh

Snel geleverd en een prima produkt. Heel tevreden!

Kan niets bedenken

Case2Go.nl heeft de volgende resultaten bereikt: