M. Alink

waijboer j.

Snelle levering alleen het verkeerde

Uiteindelijk de heel goede afhandeling

Antwoord Case2Go.nl

Soms glipt er een foutje doorheen, maar we zetten altijd alles op alles om je zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen! We hopen dat je een passend hoesje vindt voor je toestel. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Ameneiro

Zoals beloofd een snelle levering . Perfecte Book Case

Zo door gaan

Antwoord Case2Go.nl

Hi Ameneiro, Dankjewel voor je review over onze levering! Jouw mening helpt ons om onze service nóg beter te maken. We waarderen het enorm! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Els Verheijden

Mooie case past perfect

Is allemaal prima geregeld voor mij zijn er geen verbeter punten

Antwoord Case2Go.nl

Beste Els, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Bedankt voor je review, we waarderen het enorm. Veel plezier met je product! Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Els

Snel en goed!

Antwoord Case2Go.nl

Hi Els, Dankjewel voor je bestelling én voor het delen van je ervaring! We vinden het geweldig om te horen wat je ervan vindt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Dees

Goede producten en vanavond besteld en de volgende dag in de brievenbus.

Wat kan beter?
Voor mijn tabA wel hoezen blijven houden in het assortiment.

Cees

Snelle en correcte levering

Niks

Antwoord Case2Go.nl

Hi Cees, Bedankt voor je feedback over onze levering! We vinden het belangrijk dat je je bestelling snel en netjes ontvangt, dus fijn dat je dit met ons deelt. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Denise Nates

Prijs kwaliteit zeker ok.👍🏽 Snelle levering. 👌

Zou het niet weten.

Antwoord Case2Go.nl

Hi Denise, Dankjewel voor je review! Fijn dat je blij bent met je product. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien! 😊 Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Theo

Goede services

Uitleg bij plaatsing

Antwoord Case2Go.nl

Hi Theo, Dankjewel voor je feedback! Het spijt ons dat de kwaliteit van het artikel niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We blijven werken aan verbeteringen en waarderen je geduld. We zijn blij dat je tevreden was met de manier waarop we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hopelijk is het plaatsen van de screenprotector nu goed gelukt en heb je er veel plezier van! Bedankt voor je aankoop. Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Lesko mie

Snelle levering en correct ingepakt

Wat kan beter?
Voor mij was alles ok ik zou echt niet weten wat er nog beter zou kunnen doe zo verder👍

Antwoord Case2Go.nl

Dankjewel voor je review! We doen altijd ons best om je artikelen goed te verpakken, zodat ze in perfecte staat bij je aankomen. We zijn blij dat de verpakking naar wens was. Bedankt voor je feedback, dat waarderen we enorm! Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

Danny

Snelle levering en goede communicatie

Antwoord Case2Go.nl

Hi Danny, Dankjewel voor je review! Fijn dat je blij bent met de snelle levering. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien! 😊 Veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Het Case2go-team

T.Hoebba

Alles,snelle levering,kwaliteit

Wat kan beter?
Niet in de brievenbus doen,kreeg het met moeite eruit.

Antwoord Case2Go.nl

Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Jouw feedback betekent veel voor ons. Geniet ervan! 🎉 Met vriendelijke groet, het Case2go-team

Geantwoord op

Case2Go.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Case2Go.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Is allemaal prima geregeld voor mij zijn er geen verbeter punten

Els

Snel en goed!

Dees

Goede producten en vanavond besteld en de volgende dag in de brievenbus.

Wat kan beter?
Voor mijn tabA wel hoezen blijven houden in het assortiment.

Cees

Snelle levering en goede communicatie

T.Hoebba

Alles,snelle levering,kwaliteit

Wat kan beter?
Niet in de brievenbus doen,kreeg het met moeite eruit.

Case2Go.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10