anonymous
Heerlijke borrelhapjes die ons feest nóg leuker maakten
99% beveelt Aelsmeer Catering & Events aan!
99% beveelt Aelsmeer Catering & Events aan!
Het was super!
Uitstekend verzorgd, heerlijk gegeten.
Geweldige service, vriendelijk personeel, Heerlijk eten en geheel ontzorgd op de dag van catering. Tijdens een feest is Aelsmeer wat je nodig hebt.
Prima op tijd. Alles volgens afspraak. Uitstekende kwaliteit en heerlijk! Ruime porties.
Het zag er weer net zoals altijd fantastisch uit en het was erg lekker.
Onze ervaring is prima kwaliteit en op een prima temperatuur geleverd op de afgesproken tijd!
Kerstdiner besteld en afgehaald bij dit bedrijf en dat is erg goed bevallen. Erg veel gangen en allemaal even smaakvol. De kwaliteit leed niet onder de kwantiteit, want ondanks de vele gangen was alles prima op smaak. Maaltijd was ook eenvoudig klaar te maken, voor zover dat nog nodig was. Prima service
Prima verzorgd!
Classic Kerst Shared Dining
Net als altijd was het weer uitstekend. Echt een aanrader voor zowel shared dining als ook evenementen catering!
Eten is erg goed. Alleen vind ik teveel koude gerechten. Zou minder mogen bijvoorbeeld: soep en 1ander voorgerecht. Dan kan de prijs misschien ook wat minder kunnen.
de kwaliteit is zeer goed alles keurig verpakt met een duidelijk advies
Met kerst hebben we hier eten gehaald. De omschrijving was goed, maar omdat er zoveel verschillende gerechten zijn moet je er even tijd voor nemen. We hebben heerlijk gegeten. We hebben ons bij elk gerecht laten verassen. Dat was het leukste van alles. een aanrader!
Fantastisch en zeer goed verzorgd.
Aelsmeer Catering & Events verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aelsmeer Catering & Events heeft de volgende resultaten bereikt:
Aelsmeer Catering & Events
Turfstekerstraat 15b
1431GD Aalsmeer
Het was super!
Uitstekend verzorgd, heerlijk gegeten.
Het zag er weer net zoals altijd fantastisch uit en het was erg lekker.
Prima verzorgd!
Classic Kerst Shared Dining
de kwaliteit is zeer goed alles keurig verpakt met een duidelijk advies
Fantastisch en zeer goed verzorgd.
Aelsmeer Catering & Events heeft de volgende resultaten bereikt:
Aelsmeer Catering & Events