Wat een geweldig concept Sushi Saturday, echt genieten!
Astrid van den Berg
Heerlijk, meer dan genoeg voor 4p, is echt een aanrader, uit eten maar dan thuis ??
de Vos
Tiroler menu, zeer goed geregeld. Heerlijk gegeten, gerechten pasten super bij elkaar.
Joke Amelunxen
Geweldige producten!
Arjan
Catering Aalsmeer is voor ons een bedrijf waar je zeer lekker eten kan halen tegen een betaalbare prijs en ze zijn ook klantvriendelijk
Simo Smeets / Asset | Accounting & Finance
Top ervaring, goede communicatie voor het evenement. Alles wat afgesproken was werd perfect geleverd.
Marijke
Wat een heerlijk eten! Ophalen ging prima. Mooie plank van anderhalve meter en een super gekoeld kastje. Het eten was super verpakt, zag er prachtig uit. Goede bereidingsaanduiding. Mijn...Wat een heerlijk eten! Ophalen ging prima. Mooie plank van anderhalve meter en een super gekoeld kastje. Het eten was super verpakt, zag er prachtig uit. Goede bereidingsaanduiding. Mijn verjaardag werd, mede door anderhalve meter toscaans een super feest..dank juliie wel. We komen terug !
Wayne LeGallais
Echte lekker eten- Mooi geregeld , Goede Service . Dit voor mij het tweede keer dat ik heb eten bij Catering Alsmeer heeft besteld, en voor de tweede keer zeer tevreden.
Fam. Horeman
Vanavond heerlijk gegeten van het Tiroler menu. Het was, net zoals de vorige keer het Toscaans buffet, weer geweldig!