Wat een top avond hebben we gehad met het Oostenrijkse buffet. Allemaal in Tiroler tenu, en zelfs de Almdudler ontbrak niet! Heerlijk gegeten, alles smaakte perfect, daar kan menige Hütte niet...Wat een top avond hebben we gehad met het Oostenrijkse buffet. Allemaal in Tiroler tenu, en zelfs de Almdudler ontbrak niet! Heerlijk gegeten, alles smaakte perfect, daar kan menige Hütte niet tegenop. En als klap op de vuurpijl werd er eind vd avond ook nog een lading sneeuw bezorgd :-)
G.A. de Vries
Helaas konden we niet op wintersport. Maar dankzij jullie Tiroler menu hebben we thuis een geweldige Oostenrijkse avond gehad samen met onze kinderen. Het eten is perfect. Goed op smaak en zelfs de...Helaas konden we niet op wintersport. Maar dankzij jullie Tiroler menu hebben we thuis een geweldige Oostenrijkse avond gehad samen met onze kinderen. Het eten is perfect. Goed op smaak en zelfs de tiroler grostl is precies zoals wij dit in Gerlos altijd eten. En de playlist zorgt voor de juiste sfeer. Super!
Leon Uijttewaal
Aanrader, we hebben heerlijk gegeten!!!
Pascalle
Heerlijk
Simone
Heerlijk, een feestje om thuis van te genieten
Tuitert
De high tea was super lekker!
André
Top, lekker en verrassend.
Peter Schotman
Super lekker gegeten en top verzorgd in deze gekke tijden