Yvonne Immerzeel

Bijzonder plezierig telefonisch contact. Enthousiast en behulpzaam team. De gerechten waren keurig verpakt en geleverd in vrolijke kerstdoos. Duidelijke omschrijving hoe de gerechten... Bijzonder plezierig telefonisch contact. Enthousiast en behulpzaam team. De gerechten waren keurig verpakt en geleverd in vrolijke kerstdoos. Duidelijke omschrijving hoe de gerechten verwarmd/gegaard moesten worden. Royale porties. Kwalitatief goed.
Minpunt: het is in een oven van een doorsnee huishouden vrijwel onmogelijk om de warme gerechten (zowel bij Shared dining kerst als de volgende dag bij Toscane) tegelijkertijd gaar en warm te serveren. Bovendien heb ik (en ik verwacht dat bijna niemand dat thuis heeft) geen 4 of 5 rechauds die eigenlijk noodzakelijk waren om de hoofdgerechten warm te houden. Hierdoor koelde het eten snel af. Dit vond ik erg jammer.

A. de Graaff

Perfect eten, duidelijk instructies

Inge Granneman

Heerlijk eten en goed georganiseerd!

Petra Vusser

Goed verzorgd, eenvoudig klaar te maken met behulp van eenvoudige duidelijke instruktie.
Personeel behulpzaam en vriendelijk bij vragen. Alles bijzonder smakelijk.

Hilbrands

Prima service

Ans

Goed verzorgd, prima kwaliteit en ruim voldoende

Familie de Bree

Jingle Bell buffet met kerst was top! Heerlijk genoten van de koude en warme gerechten. Super uitgebreid en allemaal even lekker. Het menu was makkelijk zelf op te warmen in de oven. Hier is goed... Jingle Bell buffet met kerst was top! Heerlijk genoten van de koude en warme gerechten. Super uitgebreid en allemaal even lekker. Het menu was makkelijk zelf op te warmen in de oven. Hier is goed over nagedacht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Familie Valkenburg

Met kerst heerlijk genoten van het kerstbuffet Jingle Bell. Erg vriendelijk en behulpzaam bij het telefonisch bestellen.
Prijs kwaliteit is perfect! Wij gaan zeker vaker gebruik maken van...
Prijs kwaliteit is perfect! Wij gaan zeker vaker gebruik maken van jullie top catering.

R.J. Lindenaar

Prijs kwaliteit verhouding viel tegen.

T. Goeree

Met kerst het shared diner Toscane besteld voor 5 personen. Enorm uitgebreid, gevarieerd en allemaal even lekker! Goede uitleg erbij. Zeker voor herhaling vatbaar.