9.8/10

Heidi van Beekhoven

Heb het als zeer prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk en snelle service!

Overzichtelijke website.

Hein van Beusekom

Uitstekend resultaat. Perfect gelegd door vakkundige vriendelijke leggers.

Alles volgens afspraak.

De Vries

Alles goed geregeld! Bedrijf werd aangeraden door een collega. Gelukkig hadden ze het merk wat wij op t oog hadden. Het eindresultaat is fantastisch en de inmeetman was erg gezellig. Én hij had goed... Alles goed geregeld! Bedrijf werd aangeraden door een collega. Gelukkig hadden ze het merk wat wij op t oog hadden. Het eindresultaat is fantastisch en de inmeetman was erg gezellig. Én hij had goed advies over de droogloopmat.

Duidelijk aangegeven welke merken en opties ze hebben.

Ilja van der Baan

Mijn gevoel klopte dat dit bedrijf klopt! Echt blij met het resultaat en werk wijze

Duidelijk

Linda de Jong

Fijn contact gehad met de mensen van Cavallo Floors. Ze zijn kundig, de communicatie was goed en ze waren erg flexibel. Ze werken samen met top leggers!

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en ze komen de afspraken na.

Sjors

Fijn bedrijf. Niet groot zodat je echt klant voelt en geen nummertje maar een persoonlijke benadering.
De legger (jeffery) was ook heel erg kundig. Hij heeft onze visgraat vloer prachtig verlijmd.

Persoonlijk

Tom

Prachtige vloer!
Prachtige vloer!
Een heel prettig bedrijf en fijne mensen. Men komt de afspraken na en denk mee. De leggers zijn vakmensen en zeer behulpzaam en vriendelijk. Het resultaat is fantastisch, heel blij mee!

Kwaliteit, afspraken nakomen, plezierige mensen

Andrea

Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Reageren snel en vriendelijk

Marlotte Jordan

Mega vriendelijk en behulpzaam!

Doen er alles aan om het gewenste resultaat te krijgen

Ronald Rosenboom

Wij hebben zeer goede ervaringen met Cavalli Floors. De mogelijkheid om op je gemak een vloer uit te kiezen. Met kundig advies, waar wij echt iets aan hadden. Wij kregen snel antwoord op onze... Wij hebben zeer goede ervaringen met Cavalli Floors. De mogelijkheid om op je gemak een vloer uit te kiezen. Met kundig advies, waar wij echt iets aan hadden. Wij kregen snel antwoord op onze vragen. Houden zich aan de afspraken. Alles op tijd geleverd en gelegd.
Vriendelijk en kundig personeel.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Informatief