Peter
Hele goede ervaring met Cavallo Floors. Goede conmunicatie, flexibel en zeer goede prijs kwaliteit verhouding
- Sterke punten
- Prijs, communicatie, kwaliteit en flexibiliteit
Heb het als zeer prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk en snelle service!
Uitstekend resultaat. Perfect gelegd door vakkundige vriendelijke leggers.
Alles goed geregeld! Bedrijf werd aangeraden door een collega. Gelukkig hadden ze het merk wat wij op t oog hadden. Het eindresultaat is fantastisch en de inmeetman was erg gezellig. Én hij had goed advies over de droogloopmat.
Mijn gevoel klopte dat dit bedrijf klopt! Echt blij met het resultaat en werk wijze
Fijn contact gehad met de mensen van Cavallo Floors. Ze zijn kundig, de communicatie was goed en ze waren erg flexibel. Ze werken samen met top leggers!
Fijn bedrijf. Niet groot zodat je echt klant voelt en geen nummertje maar een persoonlijke benadering. De legger (jeffery) was ook heel erg kundig. Hij heeft onze visgraat vloer prachtig verlijmd.
Prachtige vloer! Een heel prettig bedrijf en fijne mensen. Men komt de afspraken na en denk mee. De leggers zijn vakmensen en zeer behulpzaam en vriendelijk. Het resultaat is fantastisch, heel blij mee!
Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Mega vriendelijk en behulpzaam!
Wij hebben zeer goede ervaringen met Cavalli Floors. De mogelijkheid om op je gemak een vloer uit te kiezen. Met kundig advies, waar wij echt iets aan hadden. Wij kregen snel antwoord op onze vragen. Houden zich aan de afspraken. Alles op tijd geleverd en gelegd. Vriendelijk en kundig personeel.
Prijs, kwaliteit en service super!
Alles positief. Fijne communicatie, flexibel, duidelijk en ze werken met goede en prettige leggers.
TOP!!!!
Positieve ervaring, alles via internet besteld en geleverd conform verwachting, aardige mensen, zeer klantvriendelijk en een hele goede eerlijke prijssstelling
Cavallo Floors verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cavallo Floors heeft de volgende resultaten bereikt:
Heb het als zeer prettig ervaren. Professioneel, vriendelijk en snelle service!
Uitstekend resultaat. Perfect gelegd door vakkundige vriendelijke leggers.
Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Mega vriendelijk en behulpzaam!
Prijs, kwaliteit en service super!
TOP!!!!
Cavallo Floors heeft de volgende resultaten bereikt: