8.8 /10

checkbox0% beveelt Cazebonne aan!

Ruud van Leendert

Prettige manier van overleg, goed georganiseerde reis met mooie proeverijen en uitstekende restaurants . Ook het hotel voldeed aan de verwachtingen. Alles bij elkaar dus erg goed. Mijn dank.

Wijnreis Piemonte

Marian Harbers

Geweldige locaties

Reis Piëmont

Steven Deters

SterSterLege sterLege sterLege ster

Een mooie wijnreis verzorgd voor onze wijnclub. Een combinatie van wat we zelf in konden brengen en vooral naar inzicht van Cazebonne. Goed contact vooraf en bereikbaar tijdens de wijnreis. Voor herhaling vatbaar.

Wijn bij verschillende wijnboeren

Willem van Someren

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Cazebonne heeft voor ons (3 senioren echtparen) een 9-daagse reis naar Sicilie samen gesteld.

Product of service:
9-daagse rondreis met huurauto Sicilie.

Sanne Rombout

Hele fijne reisorganisatie

Reis Épernay

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Erg fijne en snelle communicatie. Geweldig reisaanbod.

Culinaire rondreis Toscane

Alie Arnouts

Fantastisch!!

wijnreis

van Herpen, Peters

Alles perfect verzorgd, mooi hotel en heerlijke restaurants geboekt

super, we hebben genoten van onze kleine wijnreis

Das

Fantastische reis gehad. Perfect georganiseerd. Leuke variëteit aan wijndomeinen en accommodaties.

Wijnreis Bordeaux

Gerard Alink

denken goed mee en geven goede adviezen

wijnreis langs de Loire

Nancy Been

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Weer genoten van de mooie accommodaties, heerlijke diners met mooie wijnen. Dit keer in Porto.

Wijn en Port reis Porto Douro

Crabbé Els

2de x positieve ervaring met Cazebonne : prachtige reis in Puglia topadressen om te logeren-lekker gegeten-heel gevarieerd om stadjes en kustgebieden te bezoeken

Puglia rondreis

SSz

SterSterLege sterLege sterLege ster

We hadden een heerlijke tijd in Luxemburg. Mooi hotel, lekker diner, fantastische wijnen. De proeverijen waren geweldig. Ze hebben heel veel verteld en kennis gedeelt, inspirerend. Het was top! Echte aanrader weer.

Wijnreis Luxemburg

Monique de Brons

SterSterSterSterLege ster

Weer een heerlijke wijnreis gehad! Fijn om steeds ontvangen te worden door de wijnboeren die uitgebreid en vol trots hun verhaal doen.

Wijnreis naar de Elzas

Else van Harten

Altijd goed geregeld en sfeervolle overnachtingen

wijnreis in Piemonte en wijnreis in de Elzas

Cazebonne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cazebonne heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 mei 2017

Cazebonne

Een reis van Cazebonne wordt speciaal voor jou bereid. Wij schotelen je heerlijke bestemmingen voor, maken gebruik van de lekkerste ingrediënten en serveren herinneringen waarvan je blijft proeven.

Gildestraat 1

Steven Deters

Wijn bij verschillende wijnboeren

Willem van Someren

Product of service:
9-daagse rondreis met huurauto Sicilie.

Sanne Rombout

Hele fijne reisorganisatie

Reis Épernay

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Erg fijne en snelle communicatie. Geweldig reisaanbod.

Culinaire rondreis Toscane

Alie Arnouts