9.7 /10

checkbox100% beveelt Celebrate Books aan!

9.6/10

kircylicious

?Top! Handig. Gebruiksvriendelijk. Komt na wat het beloofd. Geen teleurstellingen. Zeker niet bij het ontvangen van het te schattig ingepakte spul die je dan besteld heb.

Wat niet?

Rebecca

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk en behulpzaam

Armbandjes

Leuke producten en snelle levering

juwelen

anonymous

Wat een leuke, mooie armbanden! Ben super blij met mijn bestelling. Snel geleverd en mooi verpakt. Ga er zeker nog meer bestellen. Echt veel keuze!

Armband Jules Bean Collectabean

SterSterSterSterLege ster

Mooi produkt, snelle levering, mooi verpakt.

Ketting & armband

Diana

Leuk contact prima levering. Ook als dit naar een ander moet als cadeautje.

Lucky poesje

Inge

Applepiepieces is (of was...) één van mijn favoriete webshops! Word altijd helemaal happy van hun pakketjes. Nu de shop ging sluiten toch (eindelijk) maar eens een Happy Tear besteld en ook de Mandala is prachtig! Helaas was het slotje van de ketting van een vorige bestelling kapot, dat had ik aangegeven en ik kreeg gewoon een nieuw slotje meegestuurd met mijn bestelling. Nu kan ik mijn Happy Pill ook weer dragen. Bedankt voor alles, ik kan een poosje vooruit :-)

Product of service:
Flower of life mandala ketting, Happy tear ketting clear, Silver luck amethist blokje ketting

alles was in orde

zilveren sieraden

anonymous

Voor de tweede keer iets besteld. En voor de tweede keer superblij met alles. Goede service. Ik word altijd heel vrolijk van het uitpakken.

Memorie ketting

Kyenne

contact is altijd erg fijn, speciale verzoeken zijn mogelijk en de communicatie is helder en snel.

happy tears en wish necklaces

Chanoek

goede service, mooie originele producten

diverse kettingen

super

armbandje

anonymous

Ik heb altijd met veel plezier bij Applepiepieces besteld. Helaas kan het nu niet meer, maar heb ik gelukkig nog mijn slag kunnen slaan!

Stars Hollow Ketting

anonymous

Ik heb al meer bij jullie besteld en ben altijd heel tevreden. En wat jullie maken vind ik altijd zo speciaal, is dan ook een cadeautje voor speciale mensen.

Armbandje

Leuke artikelen Levertijd wel wat lang

Product of service:

Celebrate Books verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Celebrate Books heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 januari 2013

Celebrate Books

De Celebrate Books Box bevat een nieuwe young adult titel plus drie tot vijf cadeautjes. Bestel nu de Tahereh Mafi of Sarah J. Maas Special.

Schootsveld 14

Leuke producten en snelle levering

juwelen

Armband Jules Bean Collectabean

SterSterSterSterLege ster

Mooi produkt, snelle levering, mooi verpakt.

Ketting & armband

Diana

Leuk contact prima levering. Ook als dit naar een ander moet als cadeautje.

Lucky poesje

Inge