8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

CS Tromp

Ik heb een geweldige tijd gehad met vriendelijke mensen.

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
De communicatie verliep uitstekend, de sfeer was geweldig, geen enkele druk, warm zoals altijd, precies zoals ik het graag heb.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste CS Tromp, Dank voor het schrijven van de mooie review! Fijn om te lezen dat u een geweldige tijd heeft gehad bij ons. Met vriendelijke groet, CHDR

Norbert de Maillie

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Norbert de Maillie, Wat een mooie 5-sterren beoordeling, dank! Met vriendelijke groet, CHDR

Rob Wildschut

Heb mijn deelname als positief ervaren.

De communicatie was goed en de sfeer was uitstekend. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Rob Wildschut, Goed om te lezen dat de deelname goed is bevallen. Tot een volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

D. Bijvoet

Alles naar wens. Personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Tijdsbesteding goed te doen

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste D. Bijvoet, Dank voor de mooie woorden en de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, CHDR

Pepijn van den Berg

Ik heb mijn deelname als fijn ervaren. Alles werd met me besproken en eventuele alternatieve mogelijkheden om het mij prettiger te maken kon werden besproken.

Er bevond zich een kalme sfeer, wat het maakte dat ik me goed op mijn gemak voelde. De doktoren bespraken alles met mij, wat voor een transparant gesprek leidde en op deze manier had ik geen spanning. De gemeenschappelijke ruimte was erg prettig, er waren genoeg zit plekken en recreatieve dingen om te doen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Pepijn van den Berg, Dank voor de 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad bij ons. Met vriendelijke groet, CHDR

G.H.hJ . van Veelen

positief, vriendelijke medewerkers, goede info over het onderzoek

duidelijke communicatie / uitleg bij deelname aan de testjes, eigen slaapkamer fijn! kleine groep deelnemers; gemotiveerde mensen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste G.H.hJ, van Veelen, Wat een mooie woorden over de deelname! Dank voor het achterlaten van de review. Met vriendelijke groet, CHDR

Roy Bardewee

Heel fijn!

Communicatie was heel duidelijk, sfeer klinisch (logisch) al mag het best wat huiselijker.

Beste Roy Bardewee, Dank voor de gegeven feedback! Met vriendelijke groet, CHDR

Emanuel

Geweldig

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Emanuel, Fijn om te lezen de deelname goed is bevallen! Met vriendelijke groet, CHDR

Lammert

Positief

Goede duidelijke communicatie

Beste Lammert, Dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, CHDR

Joke Beens

Heel prettig!

Professionele begeleiding van medewerkers. Duidelijke communicatie. Accommodatie en maaltijd uitstekend.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Joke Beens, Dank voor het schrijven van deze mooie review! Goed om te lezen dat de deelname prettig was. Tot een volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Hugo Elsman

Supergoed!

De sfeer binnen het CHDR is zeer prettig. Er bestaat een goede balans tussen vrije tijd en onderzoeksgerelateerde activiteiten. Het personeel is zorgzaam, communicatief vaardig en erg sociaal. Qua tijdsbesteding is er voldoende vrijheid en keuze.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Hugo Elsman, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Dank voor de mooie woorden over de deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij het CHDR. Met vriendelijke groet, CHDR

eef bosman

prima

gewoon heel goed, kan niet anders zeggen

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Eef Bosman, Dank voor het schrijven van de review. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Jonne

Zeer relaxed en makkelijk

De communicatie met de arts van het onderzoek was duidelijk en voelde zeer toegankelijk. Verpleegkundige ter plaatsen waren meestal goed op de hoogte van wat er moest gebeuren en bekwaam.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jonne, Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Krijn van Dijk

SterSterSterSterLege ster

Goed. Vriendelijk personeel en goede faciliteiten.

Communicatie is duidelijk. Onderzoeken zelf ook prima. Tijd tussen onderzoeken kunnen goed besteed worden, internet/wifi zou beter kunnen: sneller en wat minder firewall. Wellicht een tweede extern netwerk aanmaken?

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Krijn, Dank voor de feedback! Wij gaan je verbeterpunt bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Ron Kriechelberg

Toegankelijke en prettige manier om mee te helpen aan de geneesmiddelen van de toekomst.

Mooie locatie, voldoende vrije tijd en zeer kundig en vriendelijk personeel!

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Ron, Dank voor het achterlaten van de mooie review! Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

CS Tromp

Ik heb een geweldige tijd gehad met vriendelijke mensen.

Norbert de Maillie

Rob Wildschut

Heb mijn deelname als positief ervaren.

D. Bijvoet

Jonne

Zeer relaxed en makkelijk

Krijn van Dijk

SterSterSterSterLege ster

Goed. Vriendelijk personeel en goede faciliteiten.

Ron Kriechelberg

Mooie locatie, voldoende vrije tijd en zeer kundig en vriendelijk personeel!

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10