8.9 /10

checkbox98% beveelt Centre for Human Drug Research aan!

Robertjan Oud

Zeer positief

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.
De communicatie was duidelijk, de sfeer was prettig ook tijdens het verblijf. Genoeg tijdsbesteding en heb me niet verveeld.

Jelmer

Het is prima, ben erg tevreden. Het eten was lekker, de mensen waren aardig en ik voelde mij veilig.

De communicatie is duidelijk. De doctoren/verpleegkundige zijn duidelijk in hun communicatie en je kan altijd alles vragen. De sfeer is prima, iedereen doet zijn eigen ding. Je hebt heel veel vrije tijd.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jelmer, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over je ervaring bij ons. Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Mees Cornelisse

SterSterSterSterLege ster

Het onderzoek was minder intensief dan ik had verwacht, veel ondersteuning bij elk onderdeel van het onderzoek. Aardige mensen die altijd te hulp kwamen waar nodig.

Alles was vanaf het begin duidelijk, wat we konden verwachten en hoe de dagen eruit gingen zien. We konden op elk moment vragen hoe de dag er verder uit ging zien en wat het eisen voor de volgende onderdelen zouden zijn. Ik kreeg zelf te horen dat ik Pfeiffer had tijdens het onderzoek, de artsen en iedereen om hen heen waren erg sympathiek omtrent mijn situatie, erg fijn. Mij is goed uitgelegd wat het voor mij inhield en de mogelijke gevolgen voor het onderzoek. Verder eigenlijk geen dingen om te melden.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mees Cornelisse, Dank voor de uitgebreide feedback en voor je deelname aan het onderzoek! Fijne dag. Met vriendelijke groet, CHDR

Mike Schrauwen

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.

De stafleden zijn betrouwbaar, vriendelijk en professioneel, maar zorgen ook voor een gezellige atmosfeer.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Mike Schrauwen, Hartelijke dank voor het schrijven van de feedback. Tot de volgende deelname! Met vriendelijke groet, CHDR

Simeon Timmer

Fijn

goede communicatie, wat er met me gebeurde. welke onderzoeken er gedaan worden etc.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Simeon Timmer, Dank voor het schrijven van een review en goed om te lezen dat je een fijne deelname hebt gehad. Met vriendelijke groet, CHDR

Arie van Vugt

Prima goed geregeld

Meestal werd s avonds medegedeeld wat er de volgende dag op het programma staat en hoe laat nuchter of ontbijt wanner en hoe laat medicijnen of prikken en bloedafname tussendoor mooi tijd om een krantje of een boek te lezen of met een paar andere proefpersonen een spelletje te doen iedere dag lekker eten en de keus uit vlees/vis of vega

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Arie van Vugt, Dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat alles goed geregeld werd ervaren. Met vriendelijke groet, CHDR

Joppe Sorber

Heel prettig.

Ik vond het erg spannend aangezien het de eerste keer was dat ik bloed liet afnemen. De mensen waren erg vriendelijk en ik werd goed geholpen. Ik werd gerust gesteld en er werd duidelijk meerdere keren aangegeven dat ik kon stoppen wanneer ik wilde.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Joppe Sorber, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je goed gerust gesteld bent ondanks dat je het erg spannend vond. Met vriendelijke groet, CHDR

Miluska

Ik heb het top ervaren.

alles was duidelijk en goed geregeld. vergeleken met onderzoekscentrum in groningen is alles vele malen betere geregeld. Ook allemaal vriendelijke medewerkers.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Miluska, Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Tom

Prettig, comfortabel

Communicatie kon beter, 3 dagen is mij verteld dat ik … zo laat begon en alle keren was het eerder, dit was lichtelijk teleurstellend. Echter vond ik het niet heel erg. Tijdsbesteding was prima, keuken was top met genoeg eten en drinken (miste een tosti-ijzer) en woonkamer was prima, alleen deed de PlayStation het niet.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Tom, Hartelijk dank voor gegeven feedback. Wij gaan je verbeterpunten intern bespreken, helaas is het in verband met brandveiligheid niet mogelijk om een tosti-ijzer in de keukens te plaatsen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Epke Luiken

Alles verliep vlekkeloos

Mijn verblijf was heel plezierig dat komt vooral omdat het CHDR personeel heel vriendelijk en voorkomend was.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Epke Luiken, Wat een mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos verliep en dat dit voornamelijk kwam door het CHDR personeel. Met vriendelijke groet, CHDR

Jur Dirksen

Nuttige deelname, vriendelijk personeel

Heldere communicatie via telefoon en mail, wel vaak dezelfde bijlagen. Er hing een prettige sfeer en er was goede communicatie over de vervolgstappen.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Jur Dirksen, Dank voor het schrijven van de review! Wij gaan je feedback bespreken. Met vriendelijke groet, CHDR

Chiara

Heel goed

De verpleging was heel aardig en vertelde precies wat je kon verwachten van de dag. De begeleiding was erg goed en er is genoeg om te doen als je vrije tijd hebt.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste Chiara, Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Tot de volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

HT

Al een paar keer meegedaan en er wordt altijd goed voor je gezorgd.

Alleen was zoals altijd strak qua planning en het was gezellig met de andere deelnemers.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste HT, Dank voor de mooie beoordeling en voor al je deelnames aan geneesmiddelenonderzoek! We zien je graag terug. Met vriendelijke groet, CHDR

B.mendes

De communicatie was top, het was een leuke groep

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste B. Mendes, Fijn om te lezen dat de ervaring goed was bij ons! Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Met vriendelijke groet, CHDR

CS Tromp

Ik heb een geweldige tijd gehad met vriendelijke mensen.

De communicatie verliep uitstekend, de sfeer was geweldig, geen enkele druk, warm zoals altijd, precies zoals ik het graag heb.

Antwoord Centre for Human Drug Research

Beste CS Tromp, Dank voor het schrijven van de mooie review! Fijn om te lezen dat u een geweldige tijd heeft gehad bij ons. Met vriendelijke groet, CHDR

Geantwoord op

Centre for Human Drug Research verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2023

Centre for Human Drug Research

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een onafhankelijke stichting die gespecialiseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij mensen. Er wordt onderzoek gedaan naar de effecten van nieuwe middelen en bestaande medicatie bij gezonde vrijwilligers en patiënten. Daarnaast houdt het CHDR zich ook bezig met de ontwikkeling van innovatieve nieuwe meetmethoden. Dit draagt bij aan de wetenschap en aan een betere patiëntenzorg wereldwijd. Bij het CHDR staat de veiligheid van deelnemers voorop. Artsen en onderzoekers begeleiden deelnemers tijdens de onderzoeken. Het onderzoekscentrum beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Robertjan Oud

Zeer positief

Jelmer

Mees Cornelisse

Mike Schrauwen

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig en intussen vertrouwd: het wordt je comfortabel gemaakt.

Simeon Timmer

Nuttige deelname, vriendelijk personeel

Chiara

Heel goed

HT

Al een paar keer meegedaan en er wordt altijd goed voor je gezorgd.

B.mendes

De communicatie was top, het was een leuke groep

CS Tromp

Ik heb een geweldige tijd gehad met vriendelijke mensen.

Centre for Human Drug Research heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10