Mw. Krisztina Labbancz

Het was heel leuk.

Geef een uitgebreidere toelichting op je ervaring, beschrijf hierin bijvoorbeeld wat je vond van de communicatie, de sfeer en de tijdsbesteding.

De sfeer was gezellig, prachtig en vaak grappig. Ik heb echt genoten van mijn verblijf daar. De medewerkers van CHDR zijn erg vriendelijk, respectvol, professioneel, zorgzaam, punctueel,... De sfeer was gezellig, prachtig en vaak grappig. Ik heb echt genoten van mijn verblijf daar. De medewerkers van CHDR zijn erg vriendelijk, respectvol, professioneel, zorgzaam, punctueel, nauwkeurig, beleefd , betrouwbaar en behulpzaam.
Hartstikke bedankt voor alles.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Krisztina, Wat een mooie positieve woorden! Wij gaan de complimenten doorgeven aan onze collega's. Met vriendelijke groet, CHDR

Jule

Positief

Er mag verbetering in de communicatie maar aanleiding van het onderzoek. In verschillende documenten werd ik geconfronteerd met verschillende tijden waarneer het ondersoek zou beginnen. Uiteindelijk... Er mag verbetering in de communicatie maar aanleiding van het onderzoek. In verschillende documenten werd ik geconfronteerd met verschillende tijden waarneer het ondersoek zou beginnen. Uiteindelijk hield ik de tijd van de sms aan. De sfeer was goed, met de andere deelnemers. Het personeel super aardig en heel kundige en proffesioneel.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Jule, Fijn om te lezen dat je een positieve deelname bij ons hebt gehad! Wij gaan je verbeterpunt intern bespreken, dank voor het aangeven. Met vriendelijke groet, CHDR

sarah légère

Leerrijk en aangenaam verblijf

Zeer vriendelijk personeel, ik kwam ook in een leuke groep terecht dus dat helpt ook. Alles was proper en netjes in orde. Duidelijke communicatie in verband met het onderzoek en wat er van je... Zeer vriendelijk personeel, ik kwam ook in een leuke groep terecht dus dat helpt ook. Alles was proper en netjes in orde. Duidelijke communicatie in verband met het onderzoek en wat er van je verwacht werd.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Sarah, Dank voor het schrijven van de review! Goed om te lezen dat je een aangenaam verblijf hebt gehad bij ons. Fijne dag! Met vriendelijke groet, CHDR

Bram van toor

De communicatie was goed als er vragen over het onderzoek en wat te wachten staat wordt het uitgelegd wat ze gaan doen met ons

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Bram, Dank voor het achterlaten van de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de deelname goed is bevallen. Met vriendelijke groet, CHDR

Saar Ellerbroek

Prettig

Communicatie was duidelijk, de sfeer was fijn en er was genoeg te doen. Het eten was ook lekker.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Saar, Wat goed om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad bij ons! Tot een volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Stefan

Zeer prettig.

Communicatie komt wel opgang als je er maar naar vraagt. En als reserve kandidaat zou er wel wat meer informatie moeten komen zodra je als kandidaat wordt doorgeschoven.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Stefan, Dank voor de positieve feedback. Wij gaan je verbeterpunten meenemen! Met vriendelijke groet, CHDR

Claire Farma

De sfeer was heel aangenaam, collega’s waren altijd respectvol

Er was een duidelijke communicatie steeds bij alles wat er gedaan werd en ruim voor de handeling. Zelf toen ik voeg om een overzicht te krijgen van de activiteit werd het mij bezorgd (weliswaar... Er was een duidelijke communicatie steeds bij alles wat er gedaan werd en ruim voor de handeling. Zelf toen ik voeg om een overzicht te krijgen van de activiteit werd het mij bezorgd (weliswaar digitaal). De sfeer was aangenaam en zeer huiselijk. Ik had ook fijne studiegenoten en we konden goed onze tijden besteden. (Ieder avond hadden we een film avond). Ik had zelf werk mee en kon mij iedere keer bezig houden.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Claire, Dank voor het schrijven van de uitgebreide review. Goed om te lezen dat de sfeer aangenaam was en dat je fijne studiegenoten had! Tot een volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Orlando

Erg fijn.

Goede sfeer, aardige werknemers met duidelijke communicatie, voldoende ruimte. Weinig mogelijkheid tot tijdsbesteding op afdeling.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Orlando, Dank voor het schrijven van de mooie review! Met vriendelijke groet, CHDR

Pieter Eikelboom

Alles was helemaal prima. Ik had een gezellige kamergenoot, en het personeel was ook vriedelijk. Heb er niks op aan te merken

Er was duidelijke communicatie en de sfeer was goed.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Pieter, Goed om te lezen dat alles helemaal prima was! Tot een volgende deelname. Met vriendelijke groet, CHDR

Kajo van der Meer

Goed!

Goede communicatie en veel te doen. Gezellige sfeer en duidelijke afspraken.

Reactie Centre for Human Drug Research:

Beste Kajo, Dank voor de mooie 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, CHDR