8.6 /10

checkbox100% beveelt CheapCAD Belgium aan!

Chris Vankeirsbilck

SterSterSterSterLege ster

In eerste instantie een probleem met paswoord en codes om het product te installeren. CheapCad heeft echter Allert gereageerd. zowel per mail als telefonisch. Dus toch tevreden

Antwoord CheapCAD Belgium

Bedankt voor je positieve feeback!

Geantwoord op

Bouwadvies J. Koblens

Ik ben uitstekend geholpen. Directe aanbevelingen en oplossingen helpen om snel tot een positief resultaat te komen. Geen middel is geschuwd om het gewenste te bereiken .

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk de problemen opgelost.

Koen Henderieckx

anonymous

Vriendelijk en snelle levering.

Rendel Bvba

SterSterSterSterLege ster

Zeer goeie service. Sketchup pro 2018 en su podium + bibliotheek aangekocht. Skecthup werkte direct goeie instructies hoe te installeren enzo. Su podium ook goed kunnen installeren maar met de bibliotheek ging het fout maar dit hebben ze in 2 dagen rechtgezet. Het lag blijkbaar aan de server van su podium. Nu van alles tevreden!

Men heeft mij snel en duidelijk geholpen

CheapCAD Belgium verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CheapCAD Belgium heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 31 augustus 2018

CheapCAD Belgium

Voor iedereen de beste CAD- en engineering-software beschikbaar maken voor de laagste prijzen. Dit doen we als Gold partner van Autodesk, om er voor te zorgen dat u het beste advies krijgt. We zorgen voor een snelle levering en een professioneel support. Best CAD, Super Service.

Noorderlaan 147

2030 Antwerpen

Chris Vankeirsbilck

Antwoord CheapCAD Belgium

Bedankt voor je positieve feeback!

Geantwoord op

Bouwadvies J. Koblens

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk de problemen opgelost.

Koen Henderieckx

anonymous

Vriendelijk en snelle levering.

Rendel Bvba

Men heeft mij snel en duidelijk geholpen