9.6/10

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijk

X

Reactie ChorusOnline:

En een 10... Dank voor de mooie review en geniet van onze arrangementen !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.
ChorusOnline

Theaterkoor After Eight uit Veldhoven koopt met enige regelmaat arrangementen van ChorusOnline. Vooral de orkestbanden die er bij geleverd worden bevallen ons prima, daar het enorm moeilijk is om... Theaterkoor After Eight uit Veldhoven koopt met enige regelmaat arrangementen van ChorusOnline. Vooral de orkestbanden die er bij geleverd worden bevallen ons prima, daar het enorm moeilijk is om voor iedere show een combo te vinden die ons live kunnen begeleiden tijdens onze shows, daardoor zijn deze orkestbanden een echte uitkomst. En nu stellen zij zelfs gratis arrangementen ter beschikking en er zitter er zeker een paar bij die bij Theaterkoor After Eight passen. BEDANKT!!!

Snelle levering en grote variatie aan arrangementen

Voorlopig geen verbeterpunten, erg tevreden.

Reactie ChorusOnline:

Bedankt voor de mooie score en uitgebreide review. Goed om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over onze arrangementen !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je...
ChorusOnline

Wij, Popkoor Repeat uit Duiven, bestellen regelmatig arrangementen via ChorusOnLine en dat bevalt heel erg goed. De arrangementen zijn duidelijk, compleet en alle bijbehorende bestanden worden... Wij, Popkoor Repeat uit Duiven, bestellen regelmatig arrangementen via ChorusOnLine en dat bevalt heel erg goed. De arrangementen zijn duidelijk, compleet en alle bijbehorende bestanden worden netjes en snel digitaal geleverd in je mailbox (nou ja....eventjes downloaden nog....).
Top!!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel geleverd

Zou ik zo snel niet weten

Reactie ChorusOnline:

Mooie review, dank hiervoor. Wwe werken hard om telkens weer met nieuwe arrangementen te komen. Dat is tijdrovend maar als je weet dat er heel veel mensen veel plezier aan beleven....
Het...

BasedOn-Popkoor Beesd

Snel mooie goede arrangementen in je mailbox

handige aanschaf, lekker overzichtelijk, mooie keus, goede kwaliteit arrangementen

Bij aanschaf van meerdere arrangementen moet je vaak opnieuw dezelfde naw gegevens invullen. Evengoed is bestellen zo gedaan.

Reactie ChorusOnline:

Mooie score !! Dank voor de goede review.

Peter Löbker

Mooie arrangementen, snelle service!

Zeer compleet

Reactie ChorusOnline:

Kort maar krachtig deze review, niet minder leuk om te lezen: DANK !!

Leontien van Leeuwen

Ik heb hele goede ervaringen met de arrangementen van ChorusOnline. De arrangementen zijn goed en ook goed leesbaar. Een klein minpuntje is dat het altijd zo'n stapel papieren is dat je goed moet... Ik heb hele goede ervaringen met de arrangementen van ChorusOnline. De arrangementen zijn goed en ook goed leesbaar. Een klein minpuntje is dat het altijd zo'n stapel papieren is dat je goed moet zoeken wat voor jou bruikbaar is. Erg handig zijn de meegeleverde MP3-tjes. Je hebt binnen no-time de arrangementen op de mail.

Kwaliteit van de partijen en de MP3's.

De enorme stapel papier is wel eens verwarrend.

Reactie ChorusOnline:

Fijne review, dank hiervoor.
Het uitsplitsen van de PDF wordt in FAQ uitgelegd, dus de hele stapel eerst uitprinten is echt niet nodig !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt...
Fijne review, dank hiervoor.

Absolutely music

Ons koor besteld altijd bij chorus on line. De nummers zijn goed te oefenen en zitten verassend in elkaar. Bedankt namens absolutely music.

Snel en gemakkelijk te bestellen

Moeilijkheid van a capella nummer soms niet overeenkomstig

Reactie ChorusOnline:

Super review, altijd weer leuk om te horen dat trouwe klanten nog steeds tevreden zijn !!

K birds

Opzoeken van leuke arrengementen voor de opstart van ons amateur-koor.

Leuke arrengementen voor verschillende soorten zanggroepen

Niet direct te melden (eerste gebruik :-) )

Reactie ChorusOnline:

Leuk om de review te lezen en succes met de opstart van jullie koor !!

Dameskoor Aimée Thonon

Top arrangementen !

de mogelijkheid van direct het live nummer te beluisteren , alsook het arrangement

Reactie ChorusOnline:

Maximale score voor ons team, goed begin van de dag: dank !!

Zzing

Top site! Leuke nummers en een aantal met Vocal tracks

Goede site, presentatie maar vooral leuke nummers waar je als koor meteen mee aan de slag kan.

Zoekfunctie met de nummers met Vocal tracks

Reactie ChorusOnline:

Goede feedback en leuke review, we nemen het mee en dank voor het invullen !!