Ralph
- Verbeterpunten of tips
- Niet echt. Vooral zo doorgaan :-)
- Sterke punten
- Ruime keuze, met oefentracks
- Product of service:
- Pastorale
Mooie, professionele arrangementen.
Goeie arrangementen die meteen bruikbaar zijn voor ons. We zouden er best heel veel meer willen aanschaffen maar dan moeten we weer even sparen.
Goede muziek. Genoeg keuze
Zeer tevrede
Ik ben heel enthousiast over de professionaliteit van deze organisatie.
Goeie arrangementen voor een goede prijs. Veel keus, zeer afwisselend. Makkelijk te bestellen en te betalen. En wat helemaal heerlijk is, het zit meteen in je mailbox. Je kan gelijk aan de slag!
Prima arrangementen. Goed werk. Duidelijke info op site en super gemakkelijk te bestellen. Na bestelling de arrangementen meteen in je mailbox. Dikke duim omhoog.
Zeer mooie arrangementen, snelle service
Vlotte service van zeer mooie arrangementen. Het totaalpakket van partituur met mp3 is een enorme hulp voor de koorleden.
Geweldig mooi arrangementen
Accuraat en snel. Zeer prettig materiaal om in te studeren!
Ik heb een arrangement gekocht en daarbij per ongeluk het pakket met ingezongen partijen aangeklikt (van 25 euro). Toen ik betaalde via Paypal kwam ik hier achter. Helaas kon ik mijn betaling niet meer ongedaan maken. Ik heb direct contact gezocht met ChorusOnline via voicemail en mail. Ik kreeg na drie weken pas antwoord met het bericht dat het geld niet teruggestort kan worden. De ingezongen partijen gebruik ik niet en heb de mail niet eens geopend. Ontzettend jammer dat er geen begrip is voor de situatie. Ik heb direct na de betaling gebeld. Binnen een minuut....
Supersnelle levering en goede service! Duidelijke partituren en heel handig die oefenopnames erbij!
naast de snelle levering via de email, ook heel handig de ingezongen stukken. We gaan er met plezier mee aan de slag.
Top website! Leuke nummers met goede orkestbanden in no time in je mailbox!
ChorusOnline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ChorusOnline heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede muziek. Genoeg keuze
Zeer tevrede
Ik ben heel enthousiast over de professionaliteit van deze organisatie.
Zeer mooie arrangementen, snelle service
Geweldig mooi arrangementen
Accuraat en snel. Zeer prettig materiaal om in te studeren!
Top website! Leuke nummers met goede orkestbanden in no time in je mailbox!
ChorusOnline heeft de volgende resultaten bereikt: