9.4 /10

checkbox98% beveelt CijferAdvies aan!

Administratieve kennis
Betrokkenheid
In rekening gebrachte bedragen

AgriTijss

Zeer tevreden over de werkwijze van cijferadvies

Sterke punten CijferAdvies
Goede communicatie, goede bereikbaarheid, snelheid van de aangeboden diensten.
n.v.t

Mirjam van der Poel

We zijn super tevreden met Cijferadvies. Ze hebben ons verhaal aangehoord er was geen veroordeling, maar oprechte meeleven en hebben ons fantastisch geholpen wat we nooit hadden gedacht om er zo snel weer bovenop te kunnen komen. We zijn enorm dankbaar dat we zijn overgestapt naar Cijferadvies. Wat een aardige en lieve mensen werken hier!

Sterke punten CijferAdvies
Ze nemen echt de tijd voor je. Ik voel me erg welkom door de vriendelijkheid. Ze denken met je mee en zijn eerlijk. Je kunt voor vragen terecht en zullen daarvoor niet een rekening presenteren. Voor mijn gevoel een bedrijf dat niet uit is op geld, maar daar eerlijk omgaat en er is om je te helpen.

Bgb schilderwerken

Fijn en prettig geadviseerd met de bedrijfsvoering.

Blijf vooral zo doorgaan!
Sterke punten CijferAdvies
Professionele medewerkers, Betrokken en fijne omgang.

Factdejong

Geweldige Service bij Cijferadvies. Cijferadvies verzorgt al twee jaar mijn boekhouding, en ik ben heel blij met hun diensten. Ze doen niet alleen mijn boekhouding, maar geven ook advies over hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien. Hun deskundigheid en hulp zijn echt belangrijk voor mijn bedrijf geweest. Dankzij hun advies is mijn bedrijf gegroeid en gaat het succesvol worden. Zonder hun steun zou mijn bedrijf misschien niet eens bestaan. Ik ben heel dankbaar voor hun werk. Ze zijn professioneel, betrokken en weten echt waar ze het over hebben. Daarom raad ik Cijferadvies aan iedereen aan die goede boekhoudkundige diensten en bedrijfsadvies zoekt.

Persoonlijk advies, Betrokkenheid, Oprechtheid, Kennis

DECON Services

Prettige samenwerking! Nemen de tijd voor je, en denken met je mee. Ze verwerken niet alleen snel én juist mijn boekhouding, maar geven ook op maat advies.

N.v.t.
Sterke punten CijferAdvies
Persoonlijk contact, sterk advies, snelle respons, vriendelijk.

Green Vitality BV

Een zeer gedegen partij. Na een moeilijke start vanwege het overlijden van de oprichter, zijn we perfect geholpen door CijferAdvies. Zij hebben ons volledig door de hele erfkwestie heen geloodst. Hun kennis van webshops betrof niet alleen de boekhouding. Vanuit CijferAdvies stond een compleet team klaar om de zwaar verouderde webshop te vervangen voor een nieuwe. Green-Vitality is dan ook dankbaar en geeft daarom een dik verdiende tien aan het gehele team van CijferAdvies.

Sterke punten CijferAdvies
grote betrokkenheid en kennis van zaken..
geen enkele

Aurora E-commerce

Sterk advies voor mijn onderneming om wel of niet te verkopen

Persoonlijk advies. Nemen de tijd en zijn relatiegericht

Brandt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaringen met P.Vermeul onderdeel van CijferAdvies. (Zoetermeer). Veel boetes gekregen van de belastingdienst door slechte BTW aangiften en boekhouding. Gewoon geen BTW aangifte gedaan terwijl er BTW op de factuur stond en heb dit ook destijds aangegeven bij hem maar luistert niet. Na mail wisselingen hierover gewoon ongeïnteresseerde (lees kortaf) reacties Ik werk in de zorg (btw vrijgesteld) maar ook soms op kantoor (btw plichtig) maar ik kreeg dit Paul niet aan zn verstand. Ik hoefde geen btw te betalen...klaar Niet zeuren ....punt. Achteraf heeft ie een suppletie gestuurd van 5681euro naar de belastingdienst (was toch niet goed gezien door hem ) maar ook nog eens een forse boete voor mijzelf erbovenop als cadeau i.v.m. het te laat indienen en betalen van de BTW van een paar honderd euro. Geen sorry niks Te laat indienen ook van de inkomstenbelasting Op eigen houtje ook gewoon uitstel aanvragen bij de belastingdienst zonder overleg Kortom de man doet maar wat en communiceert/ overlegd liever niet. Huidige boekhouder is lang bezig geweest om de puinhopen recht te trekken. Maar nog steeds sta ik op de radar van de belastingdienst. Een goede boekhouder levert je geld op en houd je weg bij de belastingdienst. P.vermeul kan/wil ik iedereen afraden. Sorry ...normaal doe ik dit niet maar wil mensen gewoon behoeden voor slapeloze nachten en langdurige ellende.

Vragen beantwoorden op normale manier

Antwoord CijferAdvies

Wij vinden het jammer dat dit uw ervaring is met het kantoor in Zoetermeer. Intern hebben wij vanuit het hoofdkantoor uitvoerig onderzoek gedaan naar uw ervaring en zien dat het toch wel anders ligt dan u zo aangeeft. Als u informatie achterhoudt of te laat deelt heeft dit altijd invloed op de aangiftes bij de belastingdienst. Om te voorkomen dat de belastingdienst een boete oplegt wegens te laat betalen, moet de aangifte en de betaling op tijd geschieden. Ook blijkt dat u de openstaande facturen niet op tijd aan dit kantoor heeft betaald en pas na maanden uw klacht en review heeft geplaatst. Wij zijn voortdurend bezig met de optimalisatie van onze dienstverlening en vinden het dan ook jammer dat u niet tevreden bent met de door u gewenste uitkomst. Met vriendelijke groet, CijferAdvies Nederland

Geantwoord op

Yashar

Zeer tevreden, wij gaan hier nu al 2 jaar en nooit klachten gehad, zelfs na de aangifte helpen ze je nog steeds als er wat miss is of als je vragen hebt.

Vriendelijkheid, zeer behulpzaam.

Sami Kerimoğlu

Als horeca ondernemer in moeilijkheden gekomen. In contact gekomen met Adriaan voor een crediteurensanering. Heeft een faillissement voorkomen door te saneren met alle crediteuren (incl. bankleningen / fiscus). Deze zware job is door de kennis en doorzettingsvermogen van Adriaan Koppens (Cijferadvies) tot een goed einde gebracht. O N G E L O V E L I J K

Sterke punten CijferAdvies
Goede heldere communicatie en altijd bereikbaar voor mij.
Nvt

Horse & Habitat

Nog maar kort klant maar vriendelijke mensen en goed bereikbaar

snel antwoord op vragen en meedenken in het bedrijf
Geen op dit moment

Soraya

Fijne omgang en erg persoonlijk. Bij vragen kan je altijd goed terecht. Prettig geholpen door Romana met duidelijk advies.

Sterke punten CijferAdvies
Professioneel, duidelijk advies, gastvrijheid en voelt vertrouwd!

Sander Janssen

Vanaf het eerste moment dat ik bij Adriaan en Mia binnenkwam, voelt het enorm vertrouwd. Deze mensen hebben oprecht het beste met je voor en bieden daarin een ondersteunende rol. Niet alleen zakelijk, maar juist heel persoonlijk! Ze zijn enorm betrokken, adviserend en sympathiek.

Betrokken, Persoonlijk, Inlevingsvermogen, Luisteren, Advies

Wolvenbosch

Hele fijne samenwerking! Ze reageren vlot, denken met me mee en leveren goed werk. Romana doet mijn boekhouding en verdient een dikke pluim!

Sterke punten CijferAdvies
Communicatie, service, inlevingsvermogen, resultaat.
Moet ik over nadenken....

Sysmacht BV

SterSterSterSterLege ster

Betrokken, professional en vriendelijk!! Wij zijn er bijna half jaar klant bij CijferAdvies en zeer tevreden over de kwaliteit en betrokkenheid van de personeel, met name Adriaan en Jose doen hun best om mee te denken in alle bedrijf processen. Mijn dank aan Jose voor zijn nauwkeurigheid en alertheid!

Betrokken!

CijferAdvies verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CijferAdvies heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juni 2016

CijferAdvies

Als ondernemer ben je continue bezig met je onderneming. Hoe kan ik de omzet verbeteren? Op welke kosten kan ik besparen? Zijn mijn klanten tevreden? etc. Op het oog simpele vragen, waar je waarschijnlijk graag eens met een ‘specialist’ over zou willen sparren. Dat is dan ook waar CijferAdvies voor staat. Persoonlijke aandacht en advies, naast het verzorgen van de administratie. We kunnen lang praten over cijfers uit het verleden, maar nog beter is het om samen te kijken naar de toekomst.

Postweg 188

6741 MN Lunteren

Administratieve kennis
Betrokkenheid
In rekening gebrachte bedragen

AgriTijss

Zeer tevreden over de werkwijze van cijferadvies

Sterke punten CijferAdvies
Goede communicatie, goede bereikbaarheid, snelheid van de aangeboden diensten.
n.v.t

Mirjam van der Poel

Bgb schilderwerken

Fijn en prettig geadviseerd met de bedrijfsvoering.

Blijf vooral zo doorgaan!
Sterke punten CijferAdvies
Professionele medewerkers, Betrokken en fijne omgang.

Factdejong

Persoonlijk advies, Betrokkenheid, Oprechtheid, Kennis

DECON Services

N.v.t.
Sterke punten CijferAdvies
Persoonlijk contact, sterk advies, snelle respons, vriendelijk.

Green Vitality BV

Sterke punten CijferAdvies
grote betrokkenheid en kennis van zaken..
geen enkele

Yashar

Vriendelijkheid, zeer behulpzaam.

Sami Kerimoğlu

Sterke punten CijferAdvies
Goede heldere communicatie en altijd bereikbaar voor mij.
Nvt

Horse & Habitat

Nog maar kort klant maar vriendelijke mensen en goed bereikbaar

snel antwoord op vragen en meedenken in het bedrijf
Geen op dit moment

Soraya

Sterke punten CijferAdvies
Professioneel, duidelijk advies, gastvrijheid en voelt vertrouwd!

Sander Janssen

Betrokken, Persoonlijk, Inlevingsvermogen, Luisteren, Advies

Wolvenbosch

Sterke punten CijferAdvies
Communicatie, service, inlevingsvermogen, resultaat.
Moet ik over nadenken....

Sysmacht BV

Betrokken!