Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij citytree. Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een medewerker die erg goed luisterde naar mijn wensen en erg veel geduld had, omdat ik het lastig vond...Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij citytree. Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een medewerker die erg goed luisterde naar mijn wensen en erg veel geduld had, omdat ik het lastig vond om een keuze te maken. Hele duidelijk uitleg ontvangen over de zorg voor de bomen die ik uiteindelijk gekozen had. De bomen hebben ze dezelfde dag nog geleverd! Nou helemaal top dus.
verboven eddy
Geweldige service ,snel geleverd en voldoet aan het geen ik verwachte top top
Fenno
Afgelopen zaterdag langsgeweest bij CityTree. Op locatie enorm goed ontvangen en geholpen. De levering en plaatsing van alle planten/bomen kon al gelijk de woensdag erna. Ook hier erg tevreden over....Afgelopen zaterdag langsgeweest bij CityTree. Op locatie enorm goed ontvangen en geholpen. De levering en plaatsing van alle planten/bomen kon al gelijk de woensdag erna. Ook hier erg tevreden over. Top kwaliteit!
Bart Roem
Super zaak voor bomen!
Sanders
Zeer nette en snelle levering met respect voor de producten
Cok molenaar
Fijn geholpen, aardige medewerkers, hebben verstand van zaken.