9.3 /10

checkbox99% beveelt Citytree aan!

Advies
9.6/10
Bestelgemak Webshop
Informatie op de website Citytree.nl

Marja Notenboom

SterSterSterHalve sterLege ster

Vorig jaar augustus een elstar appelboom gekocht, goed advies, netjes bezorgd, hij kreeg luis toen heb ik gebeld en weer goed advies gehad, vorige week voeding besteld en is ook weer allemaal prima gegaan 😁👍🏻

IJsselstijn

Prima advies via de telefoon gekregen en daarna snelle levering van geadviseerde producten

Familie Navasardjan

Top, alles volgens afspraak en nette uitvoering.

Willem van Dijken

Zeer positief

Rian Konijnendijk

Idema

Snelle levering van onze cortenstalen bakken

Ghislaine

Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij citytree. Bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een medewerker die erg goed luisterde naar mijn wensen en erg veel geduld had, omdat ik het lastig vond om een keuze te maken. Hele duidelijk uitleg ontvangen over de zorg voor de bomen die ik uiteindelijk gekozen had. De bomen hebben ze dezelfde dag nog geleverd! Nou helemaal top dus.

verboven eddy

geweldige service ,snel geleverd en voldoet aan het geen ik verwachte top top

Fenno

Afgelopen zaterdag langsgeweest bij CityTree. Op locatie enorm goed ontvangen en geholpen. De levering en plaatsing van alle planten/bomen kon al gelijk de woensdag erna. Ook hier erg tevreden over. Top kwaliteit!

Bart Roem

Super zaak voor bomen!

Sanders

Zeer nette en snelle levering met respect voor de producten

Cok molenaar

Fijn geholpen, aardige medewerkers, hebben verstand van zaken.

Denise

Ontzettend blij met mijn vijgenboom, ziet er heel goed uit en de levering was snel, goeie prijs kwaliteit verhouding, ik raad citytree zeker aan

Groeneveld

Goed.

Fantastische service en kwaliteit

Citytree verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Citytree heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2016

Citytree

Bomen- en plantencentrum Citytree in Heerjansdam voor uw mediterrane en exclusieve bomen, heesters, planten en plantenbakken.

Langeweg 474 B

Marja Notenboom

SterSterSterHalve sterLege ster

IJsselstijn

Familie Navasardjan

Top, alles volgens afspraak en nette uitvoering.

Willem van Dijken

Super zaak voor bomen!

Sanders

Zeer nette en snelle levering met respect voor de producten

Cok molenaar

Fijn geholpen, aardige medewerkers, hebben verstand van zaken.

Groeneveld

Goed.