Mijn eerste ervaring met Civas is enorm goed bevallen. Huiswerk is via het studenten portaal handig in te sturen. Zeer klantvriendelijke medewerkers die met je meedenken. Online examen...Mijn eerste ervaring met Civas is enorm goed bevallen. Huiswerk is via het studenten portaal handig in te sturen. Zeer klantvriendelijke medewerkers die met je meedenken. Online examen (voedingsdeskundige) was ook goed en prettig geregeld.
G.
(Bewerkt)
Goede afhandeling restitutie.
I. Hutten
Mijn ervaring is over het algeheel positief, echter mis ik een praktijk dag /middag om de theorie toe te passen.
Hilde moison
De opleidingen zijn voor mij een hele prettige manier van leren. Ik vind de leerstof heel actueel. Het is enorm fijn om zelf je studietempo te kunnen bepalen.
Gerda Wartes Darson
Mijn ervaring met Civas opleidingen is als prettig en leerzaam. Ik heb op mijn eigen tempo kunnen studeren en op de tijdstip die ik prettig vond. Heel relax was het en bij het niet behalen kon ik...Mijn ervaring met Civas opleidingen is als prettig en leerzaam. Ik heb op mijn eigen tempo kunnen studeren en op de tijdstip die ik prettig vond. Heel relax was het en bij het niet behalen kon ik weer opnieuw mijn best gaan doen. Kortom ik zal mij heel snel voor mijn volgende opleiding inschrijven, zo positief ben ik over Civas opleidingen.
nvt
Prima online opleiding. Goed om je horizon te verbeteren. Top dat je kunt communiceren met andere cursisten middels het tabblad wat daarvoor bestemd is.
Gosia
Super
J. Rodenburg
Prettig, snel en inhoudelijk goed
Monique Otgaar
Mooi aanbod van opleidingen. Ik volgde de opleiding tot vitaliteitscoach en deze was overzichtelijke qua duur en met een uitgebreid boek. De online studenten- en docentenportaal is goed toegankelijk.