Viviënne

Alles was goed geregeld, ik kon zowel bij Civas administratie als bij de docent altijd terecht en ik kreeg snel antwoord. Het boek van de opleiding Creatieve Therapie die ik volgde was zeer... Alles was goed geregeld, ik kon zowel bij Civas administratie als bij de docent altijd terecht en ik kreeg snel antwoord. Het boek van de opleiding Creatieve Therapie die ik volgde was zeer duidelijk omschreven, heel interessant, genoeg informatie en de praktijkdagen waren geweldig die had ik niet willen missen, omdat we daar ervaring opdeden. Gehouden in een mooi atelier met genoeg ruimte, materialen en ervaren docent. En het was fijn het in mijn eigen tempo te kunnen volgen, de praktijklessen gaven daarbij een steuntje in de rug.

Pieterjan

Zeer goede opleiding met uitstekende docenten. Ondanks een lockdown werden de lessen zonder problemen voortgezet. De stof wordt interactief met verschillende werkvormen aangeboden waardoor deze goed... Zeer goede opleiding met uitstekende docenten. Ondanks een lockdown werden de lessen zonder problemen voortgezet. De stof wordt interactief met verschillende werkvormen aangeboden waardoor deze goed beklijft. Ik de opleiding bij iedereen aanbevelen.

Anoesjka van den Bogaad

Professioneel, goed georganiseerd, maar vooral een leuke opleiding

Josina

Zeer interessante, gedegen cursus

Marjan Tuls

Ik vond het een leuke opleiding, wel veel weetjes. Ik vind dat het voor een HBO opleiding wel te weinig diepgang inzit. Mijn achtergrond is medisch HBO, mede daardoor weet ik ook dat meer diepgang... Ik vond het een leuke opleiding, wel veel weetjes. Ik vind dat het voor een HBO opleiding wel te weinig diepgang inzit. Mijn achtergrond is medisch HBO, mede daardoor weet ik ook dat meer diepgang mogelijk is. De vragen mogen voor dit niveau ook wel wat moeilijker.
Ik weet niet waarop de kwalificatie wat betreft niveau gebaseerd is, maar ik zou zeggen: MBO niveau.
Ik heb 1 keer een vraag aan de docent gesteld, over stof die buiten de leerstof viel. Daar kreeg ik geen goed antwoord op.
Ik vind dat de docenten ook wel een antwoord moeten kunnen geven wat iets dieper dan de lesstof gaat. Dat vond ik wel jammer. Het antwoord heb ik uiteindelijk zelf gevonden.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw Tuls, hartelijk dank voor uw feedback. U heeft inmiddels contact gehad met uw studiebegeleider om uw verbeterpunten persoonlijk te bespreken. Helaas was ons afgelopen jaar niet bekend... Beste mevrouw Tuls, hartelijk dank voor uw feedback. U heeft inmiddels contact gehad met uw studiebegeleider om uw verbeterpunten persoonlijk te bespreken. Helaas was ons afgelopen jaar niet bekend dat u het antwoord van uw docent niet diepgaand genoeg vond. U mag dat altijd aangeven, op de gebruikelijke plek in het studentenportaal. Dan helpen we u graag verder aan meer informatie. Hartelijke groet, Team Civas

R.B

Kwalitatief goede opleidingen met een lange geldigheidsduur

Maria

Duidelijke lessen. Vergt wel zelfdiscipline.

Laura van der Nat

Hele fijne leeromgeving, zeer duidelijk ook

Simone De roij

In maart kreeg ik veel extra vrije tijd omdat ik wegens Corona mijn baan verloor. In plaats van me hierbij neer te leggen besloot ik de opleiding van voedingsdeskundige te gaan doen om te kijken of... In maart kreeg ik veel extra vrije tijd omdat ik wegens Corona mijn baan verloor. In plaats van me hierbij neer te leggen besloot ik de opleiding van voedingsdeskundige te gaan doen om te kijken of een HBO niveau te halen is voor mij. Toen ik het lesmateriaal binnenkreeg ben ik meteen gestart met de studie en heb deze in minder dan 6 maanden afgerond. De stof is duidelijk, de mogelijkheid tot het stellen van vragen is fijn en voor mij was het een uitdaging om het huiswerk zo goed mogelijk te maken en zo hoog mogelijk te scoren. Ik heb mijn diploma sinds een maand binnen en deze is voor mij de kroon op hard werken.