Civas biedt een uitgebreid gamma aan opleidingen. Ik heb ervaring met de opleidingen loopbaancoach, relatiecoach en emotie-eten. De cursussen zijn zeer uitgebreid, goed en duidelijk opgebouwd. Ze...Civas biedt een uitgebreid gamma aan opleidingen. Ik heb ervaring met de opleidingen loopbaancoach, relatiecoach en emotie-eten. De cursussen zijn zeer uitgebreid, goed en duidelijk opgebouwd. Ze bieden alle nodige informatie en veel praktische tools.
cornelis doorn
Duidelijk en simpel
G.M.H. Riksman-Hollander
Ik heb 3 studies gedaan bij Civas, het zijn gedegen studies en ook heel helder uitgelegd. Jammer, dat de studies zoveel duurder zijn geworden, hoewel ik er wel begrip voor heb.
Désirée van Bracht-Sersansie
De cursus Numerologie heb ik met heel veel plezier gedaan! Het is duidelijk geschreven maar mocht je toch nog met vragen zitten dan kun je die altijd stellen via het studentenportaal. Je krijgt ook...De cursus Numerologie heb ik met heel veel plezier gedaan! Het is duidelijk geschreven maar mocht je toch nog met vragen zitten dan kun je die altijd stellen via het studentenportaal. Je krijgt ook best snel antwoord. Ik ben dik tevreden, want ik ben geen online type, maar dit was echt super leuk!!!
drijvende ambachtschool jan geyteman
Duidelijk en helder les materiaal, geen overbodige franje, ik krijg netjes antwoord van de docent als ik een vraag stel over de cursus.
Gerda Kaluza
Ik heb de cursus Creatieve Therapie met veel plezier gevolgd en heb goede feedback ontvangen op mijn ingestuurde lessen.
Kindercoach TROTS
Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd via Civas. Alle mappen zagen er keurig uit, duidelijke indeling De opleidingen gaven mij goede aanvullende informatie zodat ik als kindercoach steeds...Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd via Civas. Alle mappen zagen er keurig uit, duidelijke indeling De opleidingen gaven mij goede aanvullende informatie zodat ik als kindercoach steeds gespecialiseerder te werk kan gaan.
Natasja Dipai-Kalloe
Fantastische docenten én medewerkers bij CIVAS!
Light Healing
Ik ben erg blij met de studies van Civas! Ik heb er nu diverse studies gevolgd en ben met de laatste 2 bezig! Ook erg fijn dat je hier bij bepaalde dubbele studies ook een extra diploma krijgt....Ik ben erg blij met de studies van Civas! Ik heb er nu diverse studies gevolgd en ben met de laatste 2 bezig! Ook erg fijn dat je hier bij bepaalde dubbele studies ook een extra diploma krijgt. Heel blij en trots op mijn groene diploma's!