Gemma Lammers Management-en Organisatie Coaching

De opleiding loopbaancoaching sloot geheel aan bij mijn verwachtingen. Daardoor heb ik tijdens corona mijn tijd nuttig en met plezier kunnen besteden. En ik heb er weer een diploma bij in mijn... De opleiding loopbaancoaching sloot geheel aan bij mijn verwachtingen. Daardoor heb ik tijdens corona mijn tijd nuttig en met plezier kunnen besteden. En ik heb er weer een diploma bij in mijn vakgebied!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Gemma, gefeliciteerd met uw diploma voor de opleiding Loopbaancoaching! Hartelijke groet, team Civas

karin

Fijn opleidingsinstituut

C.S. Couwenberg

Goede feedback van docente.

Annette

Gemakkelijk leren vanuit huis in eigen tempo, met snelle en professionele begeleiding van een docent, uitgebreid aanbod

Corinne van Teijlingen

Prettige opbouw van leerstof. Fijn contact bij hulp. Door een auto ongeluk moest ik mijn studies staken dat was geen probleem en daarna kon ik alles zo weer beginnen. Nu dan geslaagd als... Prettige opbouw van leerstof. Fijn contact bij hulp. Door een auto ongeluk moest ik mijn studies staken dat was geen probleem en daarna kon ik alles zo weer beginnen. Nu dan geslaagd als voetreflextherapeut en Reiki master. Erg leuk om deze als combi te volgen. Ik ben alweer mijn volgende studie aan het bekijken.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw van Teijlingen, bedankt voor uw feedback en gefeliciteerd met halen van uw diploma's. Graag tot ziens bij Civas!

Wessel

Ga voor NHA, LOI of NCOI.
Deze hebben o.a. een betere opbouw van de leerstof, meer accreditatie en een betere campus.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Wessel, wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Onze studiebegeleider neemt contact met u op. Wij herkennen ons niet in uw terugkoppeling. De door u gevolgde geaccrediteerde opleiding... Beste Wessel, wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Onze studiebegeleider neemt contact met u op. Wij herkennen ons niet in uw terugkoppeling. De door u gevolgde geaccrediteerde opleiding wordt jaarlijks door veel studenten met plezier en goed gevolg afgerond binnen ons online studentenportaal. Hartelijke groet, Team Civas

Jacqueline

Goede cursus. Prima opgebouwd. Alles kwam aan de orde

Annemieke Cornelisse

Op je gemak en in eigen tijd een studie volgen. Ik heb kruidengeneeskunde, aromatherapie afgerond, beide zeer interessant. En ik ben nog bezig met voedingsdeskundige. Dus ja, ik raad Civas zeker aan.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Annemieke, bedankt voor uw feedback. Succes met uw derde Civas-opleiding! Hartelijke groet, Team Civas

Esmée Hoogstraaten

Duidelijk beschreven teksten, ben zeer tevreden! ?

Peter

Twee opleidingen gedaan via Civas, en ik kan niet anders zeggen dan Super geregeld met een hoofdletter S