Cora Wubbels / Natuurlijk Balanz

Voor wie goed zelfstandig kan en wil leren is deze manier van fantastisch!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw Wubbels, wat fijn te horen dat onze manier van studeren zo goed bij u past! Hartelijke groet, Team Civas

Leonie Willems Derks

Duidelijk, gestructureerd, goed georganiseerd

Bruggeling

Erg fijn om weer een opleiding gedaan te hebben. Fijn leesmatriaal en begeleiding vind ik top.

Elke Mallens

Fijn om op je eigen tempo deze studie te kunnen doen

Ineke

Professionele cursus

Margriet Pakvis

Ooit ben ik in 2005 begonnen met de dubbele opleiding gesprekstherapeut/ counselor met verdieping. Daarna numerologie. 10 jaar later regressietherapie/ hypnotherapie en zojuist loopbaancoaching... Ooit ben ik in 2005 begonnen met de dubbele opleiding gesprekstherapeut/ counselor met verdieping. Daarna numerologie. 10 jaar later regressietherapie/ hypnotherapie en zojuist loopbaancoaching positief afgesloten. In mijn eigen tempo, op mijn eigen manier. Dat vind ik er zo fijn aan.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw Pakvis, wat fijn dat u al zoveel jaar met plezier bij ons studeert! Bedankt voor uw positieve review. Hartelijke groet, Team CIVAS

layla nederlof

Positief en leerzaam

Eiland

Duidelijke uitleg en makkelijk je eigen pad te volgen en tijd in te delen

Kim

Reageren erg snel. Examens zijn goed geregeld tijdens de corona. Erg vriendelijk.

S. van Heumen

Persoonlijk vind ik het erg prettig dat ik de opleidingen van Civas in mijn eigen tempo kan afronden. Ik heb er al een aantal gevolgd. De ene opleiding rond ik na een paar jaar pas af en de andere... Persoonlijk vind ik het erg prettig dat ik de opleidingen van Civas in mijn eigen tempo kan afronden. Ik heb er al een aantal gevolgd. De ene opleiding rond ik na een paar jaar pas af en de andere binnen een paar maanden. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is perfect.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw Van Heumen, wat fijn om te horen dat het u zo goed bevalt om in uw eigen tempo te studeren. Graag tot ziens bij CIVAS!