Na het aangaan van de verzekering in 1984 bij de Koning die later gefuseerd is met Claeren is dit de eerste keer dat ik een beroep heb moeten doen op de verzekering en alles is nu snel en in volle...Na het aangaan van de verzekering in 1984 bij de Koning die later gefuseerd is met Claeren is dit de eerste keer dat ik een beroep heb moeten doen op de verzekering en alles is nu snel en in volle tevredenheid afgehandeld.
Mijn ervaringen zijn heel slecht. Ze doen niet wat ze zeggen en als je ze nodig hebt zijn de contactpersonen weg. Afspraken die gemaakt zijn gelden dan ook ineens niet meer. Na de zgn afhandeling...Mijn ervaringen zijn heel slecht. Ze doen niet wat ze zeggen en als je ze nodig hebt zijn de contactpersonen weg. Afspraken die gemaakt zijn gelden dan ook ineens niet meer. Na de zgn afhandeling hoor je niets meer.
Tot dusverre goede ervaring met dien verstande dat dit pas de eerste keer was dat er een schademelding was.
Al jaren prima ervaring
Het beste bewijs van mijn vertrouwen in Claeren is, dat ik al vanaf de Napoleontijd klant ben.
Redelijk oké
Onze ervaring met claeren risicobeheer is tot nog toe altijd correct en goed geweest..
Persoonlijke service!
Ik vind dat deze zaak met Claeren top is afgehandeld bedankt voor alle moeite.