Jolanta Stelinski

Goede - snel thuis , moie dieng

Yvette Phelipa

Bestelling verliep vlot en artikelen volgende dag in huis

Joost Sluiter

Autostofzuiger - Draadloos - Incl. 8 opzetstukken: Spijt dat ik deze stofzuiger heb gekocht, voldoet niet aan de verwachtingen.

Reactie CleanRite:

Goedemiddag Joost, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je aankoop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken graag mee naar wat we voor je kunnen doen. Je kan... Goedemiddag Joost, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je aankoop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken graag mee naar wat we voor je kunnen doen. Je kan ons via customerservice@cleanrite.eu een bericht sturen. We hopen snel van je te horen en wensen je voor nu een fijne week toe. - Met vriendelijke groet, Team CleanRite

Janny Jurriëns

De eerste keer maar tevreden

Zaza Vos/ZaZa's Chaos

Goed en snel bezorgd

Antje Pras-Kaspers

Eva Daalhuizen

Het duurde lang voor de bestelling geleverd werd en het product is waardeloos

Reactie CleanRite:

Goedemiddag Eva, dank voor je feedback.
Goedemiddag Eva, dank voor je feedback.
Wat vervelend dat je zo'n nare ervaring hebt. Daar worden wij ook niet vrolijk van. Jammer vinden we alleen wel dat we nergens iets terug kunnen vinden, op je naam of emailadres, over deze klacht zodat we ook de kans krijgen iets op te lossen. We willen je graag helpen maar daarvoor hebben we wel gegevens nodig.
Graag ontvangen we je bestelnummer / een kopie van je aankoopbon en jouw huidige adresgegevens.
Zou je als laatste een duidelijke foto van de sticker op de onderkant of achterkant van het product/doos willen sturen? Dit mag je sturen naar customerservice@cleanrite.eu
We horen graag van je zodat we je hopelijk snel verder kunnen helpen.

Daniel Quenette

No product received .YOU are STEALING PEOPLE

Reactie CleanRite:

Good afternoon Daniel, thank you for your message.
Good afternoon Daniel, thank you for your message.
How annoying that you did not receive your order. This is obviously not the intention and we would like to help you solve it. Unfortunately we have not received any complaint from you. Could you still do that? Please send a message to: customerservice@karsten.nl
Please include your name, address and order number. Then we will solve this. Robbing people is the last thing we are known for! We would also like to have the chance to solve this!
We look forward to your message!