Diaan

Easy peasy zoeken en bestellen. Snel geleverd in een goede stevige verpakking - daar was ik zeer benieuwd naar 'hoe worden tere producten zoals planten nou verzonden?' - Kortom uitstekende... Easy peasy zoeken en bestellen. Snel geleverd in een goede stevige verpakking - daar was ik zeer benieuwd naar 'hoe worden tere producten zoals planten nou verzonden?' - Kortom uitstekende levering. En de planten? Jonge, stevige, frisse clematissen die na een week op hun nieuwe stekje al aardig wat jonge scheuten/uitlopers hebben. het wordt vast een bloemenfestijn op mijn balkon; ik zie er naar uit!

bestelgemak, snelle levering, goed verzorgde planten

Positief en voor herhaling vatbaar.

nee

nee

Uit Blaricum

Buitengewoon snelle en correcte levering. De planten zijn redelijk goed verpakt en van goede kwaliteit.

Snelle levering.
Correcte levering.
Planten van sterke kwaliteit.
Planten goed verpakt

Door de razendsnelle en correcte levering komen verbeterpunten niet snel aan het licht. Mogelijk zou bij de levering nog iets extra informatie bijgevoegd kunnen worden over wat er geleverd is.

AM Boogaard

Snelle service,goed verpakt,wel n beetje verdroogd!
Ben benieuwd of ze groeien!

Zie boven.

Vochtiger in verpakking doen

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste heer Boogaard,
Bedankt voor de positieve feedback.
Beste heer Boogaard,
Bedankt voor de positieve feedback.
De planten zijn niet verdroogd zoals u aangeeft, maar de grond is niet vochtig meer bij aankomst. Wij zorgen er altijd voor dat de planten goed vochtig zijn voor verzending zodat ze gemakkelijk een week in de verpakking kunnen overleven (meestal worden de planten de volgende dag al bezorgd!). Ze komen dan wel droog aan (ze gebruiken het vocht) maar zijn zeker niet uitgedroogd. Ze zullen dan ook zeker goed gaan groeien en nog deze zomer bloeien!
Het ClematisOnline-team

Gerard Mulder

Heldere site, levering goed verpakt en snel

Uitstekend!

Alles is top

Prima, bestellen is makkelijk, planten keurig afgeleverd, netjes verpakt.
Ze staan er mooi bij en groeien dankzij het zachte weer, gestaag

Het zijn gewoon goede clematisen

Goede informatie over de planten en een de mogelijkheid om zelf de bestelde artikelen in Amersfoort op te halen.

bottenberg

Nette snelle levering

sneller leveren dan op de website staat