M. Hagens

begaan met de klant én plantjes

nee

groentje87

Mooie kwaliteit planten tegen een scherpe prijs. Bestelling netjes en inventief ingepakt. De informatie op de website is in orde en de keus is ruim.

- scherpe prijs!
- goede kwaliteit producten
- ruime keuze aan klimplanten en toebehoren
- goede verpakking bestelling

- Er zat geen informatie over het planten/verzorgen in de verpakking.
- De website kan qua uiterlijk nog wel wat professioneler.

Tom

Alles prima verlopen

info

Snelle levering en goede kwaliteit producten

nee

henk

Het was mijn eerste aankoop

het was mijn eerste aankoop

C. van den Heuvel

Prima verzorgd en netjes opgestuurde planten. Keurig aangegeven dat het iets langer duurde voordat de zending kwam. Verder nog afwachten of de planten goed aanslaan. Ze nu nog even in de kas gezet... Prima verzorgd en netjes opgestuurde planten. Keurig aangegeven dat het iets langer duurde voordat de zending kwam. Verder nog afwachten of de planten goed aanslaan. Ze nu nog even in de kas gezet vanwege de vorst.

prima verzorgd en netjes opgestuurde planten. Keurig aangegeven dat het iets langer duurde voordat de zending kwam. Verder nog afwachten of de planten goed aanslaan. Ze nu nog even in de kas gezet... prima verzorgd en netjes opgestuurde planten. Keurig aangegeven dat het iets langer duurde voordat de zending kwam. Verder nog afwachten of de planten goed aanslaan. Ze nu nog even in de kas gezet vanwege de vorst.

Eva

Makkelijk, goed en snel!
een goed overzicht van soorten. Heerlijk, hoef ik niet te lopen zoeken in een tuincentrum!

Snelle levering, goede en heldere productinfo

Appie

Prima, keurige informatie over de levertijd. Netjes verpakt

De info dat de levering werd vertraagd ivm het weer dat niet geschikt was voor het planten van de planten

Anna Bruijns

Prima tot zover

Ik weet nog niet hoe de planten zich komende zomer gaan ontwikkelen. Dus de kwaliteit van het geleverde kan ik nog niet beoordelen

Herman de Groot

Prima service met goed verpakte planten !

Service en manier van verpakken en verzenden waardoor de planten in zeer goede staat zijn aangekomen.