Roland.
- Geen.
- Product of service:
- Lingerie
Zoals eigenlijk altijd, zeer positief
Al vaker wat besteld. Altijd vlot verzonden. Recent hebben ze de uiterste besteltijd van 16.00u naar 23.00u verruimd. Nu is voor 23.00u besteld de volgende dag in huis. Fijne verbetering! Ook wel eens een andere site gebruikt. Blijf toch altijd weer ook terugkeren naar deze webwinkel. Werkt gewoon goed!
Prima artikelen en redelijk snelle levering
Goede service en snelle verzending
Bestel hier al aantal jaren sexy lingerie/kleding. Dit is altijd goed bevallen. Het is een van de weinige online shops in NL die plussize maten heeft in sexy kleding:/lingerie en de producten net zo goed uitzien als op de foto. Mocht er iets zijn met de bestelling krijg ik binnen 24 uur nog korter antwoord. Ik ben zeer tevreden een van mijn favoriete winkels.
Aankoop kleding
Gastvrij en vriendelijke uitstraling
Zeer prettig en kordaat
Leuk en vriendelijk bedrijf met goede en mooie producten
Snelle levering, retour verwerken kostte iets langer maar helemaal top geregeld.
Heel Goed
Goed; leveren netjes en snel. Retouren probleemloos
Uitstekende website met voldoende produktinformatie en zeer netje levering.
Top voor alle bekende kinky kleding merken
Clubwear Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Clubwear Company heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer prettig en kordaat
Leuk en vriendelijk bedrijf met goede en mooie producten
Heel Goed
Goed; leveren netjes en snel. Retouren probleemloos
Uitstekende website met voldoende produktinformatie en zeer netje levering.
Top voor alle bekende kinky kleding merken
Clubwear Company heeft de volgende resultaten bereikt: