Verzendkosten te hoog
Reactie Clubwear Company:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas zijn verzendkosten een van de hoogste kosten van een webwinkel. Daarnaast versturen wij boven de 75 euro gratis.
Verzendkosten te hoog
De panty zat goed en er was een snelle levering.
Het product is erg goed (panty open kruis) misschien handig om er bij te zetten dat hij klein valt. En weet niet of het mogelijk is maar misschien meer keuze uit verschillende deniers.
Alles verloopt vlot en duidelijk
Goede kennis van de producten die ze verkopen.
Ruim assortiment
Heb de body besteld Adrianna, in de tekst eronder stond dat deze te combineren is met het rokje, maar die is niet meer leverbaar. Dus heb even lopen zoeken, maar kon het niet vinden. Zou mooi zijn...
Dank u wel voor uw review. U heeft helemaal gelijk dat de tekst inderdaad aangepast moet worden. Wij zullen dit gelijk doen!
ja, dus een snelle maar ook discrete levering en perfecte dienstverlening.
(Telefonische) bereikbaarheid.
Website is niet heel erg overzichtelijk ingedeeld.
van de artikelen staat duidelijk omschreven wat de pasvorm is ( b.v valt kleiner uit)
ruilen is geen probleem, er staat duidelijk omscrheven wat welen niet geruild mag worden
Informatie klopt van de website qua maat en product ziet er precies uit als op de foto
Tot nu toe geen