Heel goed: snel en persoonlijk

Heel goed , snelle levering, alles correct uitgevoerd

leuke acties , duidelijke beschrijvingen, duidelijke foto's

Bodycon Jurk Kant Wit 19,95 White-Elisa-Sweetheart-Halterneck-Lace-Dress-LC2771-1-22739
staat echt sexy
discreet verpakt en vlotte levering prima

goede info om te bestellen

nog geen verdere ervaring dus nee kan dat niet aangeven

Ik wacht nu al meer dan 8 dagen op mijn paket waar van 6 werkdagen . Mooie producten maar slechte levering en feedback .

Levering en feedback mag beter . Ik stuur een mail met de vraag waar mijn pakket zit en krijg een mail terug na 1dag met een link en geen antwoord op mijn vraag .

Reactie Clubwear Company:

Wj hebben uw klacht heel serieus genomen en zijn een onderzoek gestart naar waar uw pakket is. Echter de belgische posterijen staken, dus het is momenteel lastig om een onderzoek te doen. Vandaar... Wj hebben uw klacht heel serieus genomen en zijn een onderzoek gestart naar waar uw pakket is. Echter de belgische posterijen staken, dus het is momenteel lastig om een onderzoek te doen. Vandaar ook dat uw pakket vertraagd is, hier hebben wij helaas geen invloed op. Maar houden zeker vinger aan de pols.
Updat: Wij hebben inmiddels bericht van u gehad dat het pakketje is aangekomen. gelukkig! De staking van de belgische posterijen heeft deze vertraging veroorzaakt. Erg vervelend!

Heb al diverse keren kleding besteld bij Clubwear Company en altijd erg tevreden.

Fijne website en artikelen worden snel en discreet verzonden.

Emanuel

Alleen positieve ervaringen... Snelle levering en prima service

Boom

Redelijk! leuke aanbiedingen

De kwaliteit van de spullen is echt niet goed

Reactie Clubwear Company:

Het is jammer dat u uw mening baseert op een bodystocking van 4,95 euro. Wij hebben hiernaast een ruim assortiment van honderden artikelen. Wij nodigen u dan ook graag uit om hier een keertje te... Het is jammer dat u uw mening baseert op een bodystocking van 4,95 euro. Wij hebben hiernaast een ruim assortiment van honderden artikelen. Wij nodigen u dan ook graag uit om hier een keertje te komen kijken/passen om onze kwaliteit te beoordelen.

Prima service, makkelijk te contacten.

Latifa

Goeie service en vooral snelle levering

de vos

Altijd vriendelijk een topper