Mijn ervaring met landelijkenstoerrr is zeer positief vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Ook werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was. Normaal houdt...Mijn ervaring met landelijkenstoerrr is zeer positief vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Ook werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was. Normaal houdt ik nooit zo van die mails achteraf waarin ze vragen om een webshop te beoordelen. Daar deze mail echter zeer vriendelijk was opgezet (Maar als je daar geen zin in hebt, ook goed en we gaan je er niet nog eens aan herinneren. We nemen aan dat je al mail genoeg ontvangt.) besloot ik toch om mijn mening hier achter te laten, en mijn volgende bestelling staat dan ook al op mijn verlanglijstje voor volgende maand 😁
Mijn ervaring is goed bij landelijk en stoerrr. De ene dag besteld, volgende dag in huis. Erg leuk ingepakt. Goede service !
Aniet
Fijne webshop product snel in huis !
Brenda
Super mooie lamp met een prima levering. Een tip is om breekbaar op het pakket te zetten.
Mieke
Goede en snelle levering. De raffia wandhanger was goed verpakt. Er zat ook een leuk kaartje bij.
Petra
Goed! Prettig contact, snelle levering. Goed verpakt!
Esther
Mooie webshop. Snelle levering
K
Prima . overzichtelijk
Es
Erg leuke webshop met aparte spullen! Duidelijke informatie omtrent het verzenden en leveren en een cadeautje om uit te pakken, erg leuk verpakt!!
Kevin
Levering ging gemakkelijk en snel. Het product werd ook mooi ingepakt, top service!