Aline Daane

Super fijne communicatie en snelle levering. Prachtig ornament ontvangen. Heel blij mee.

Graag gedaan en geniet ervan. Dankjewel voor de mooie feedback. Groetjes Angela

Alice van Toorn

Super leuke dingen in de webshop. Atijd een snelle, attente reactie en verzending. Dank je wel Angela. Ik zou Coco homeliving aanbevelen.

Wat lief! dankjewel Alice 🙏

F.H. Clercx

Duidelijke website. Daarnaast op zondag nog een reactie op een vraag via de chat ontvangen. Was boven onze verwachting. Hebben een decoratieve surfboard besteld. Opsturen naar Spanje was geen enkel... Duidelijke website. Daarnaast op zondag nog een reactie op een vraag via de chat ontvangen. Was boven onze verwachting. Hebben een decoratieve surfboard besteld. Opsturen naar Spanje was geen enkel probleem. Een week later was het board op de plaats van bestemming. Top geregeld!

Sunny Van affelen

Mooie handgemaakte palmbladeren, betaalbaar en echt mooi! Precies wat ik zocht

Petra Boom

Alles naar wens en kwaliteit

chava

Was een positieve ervaring! Erg klantvriendelijk en goed verpakte levering. Het persoonlijke kaartje erbij vond ik een leuk gebaar.

Lies

Heel goed, onze kadobon was snel bestekd

Kitty

Vandaag geweest hele vriendelijke man bied gelijk bakje koffie aan en de winkel superleuke dingen ik kreeg echt een Error wilde alles hebben alleen liet me portemonnee dat niet toe🤣 ga er zeker... Vandaag geweest hele vriendelijke man bied gelijk bakje koffie aan en de winkel superleuke dingen ik kreeg echt een Error wilde alles hebben alleen liet me portemonnee dat niet toe🤣 ga er zeker nog heen nog lang niet uitgekocht daar.

Wat superleuk! dankjewel 🙏 Geniet van de gekochte spullen 🤗

S.T.

Coco homeliving is echt een aanrader, snelle levering en fijn contact.