Zeer vlotte levering

Reactie Comfort-producten.be:

Beste Anoniem,
Beste Anoniem,
Fijn dat u ons beoordeelt met een goede review. Jammer dat u ons niet beoordeelt met 5 sterren? Ik ga er vanuit dat dit een fout is. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen en lossen we dit graag op.
Info@comfort-producten.be
of bel ons: +3238081878 (08:00-22:00)
Bert - Comfort Producten

Dirk

Zeer vlot contact en snel en accurate informatie

Ilse

Topproduct! Ik heb vorige week verwarme wanten besteld. 2 dagen later had ik mijn product. Ik vertrek binnen een week op skivakantie en mijn plan is om nog verwarmde zolen te bestellen.

Comfort producten.be

Donderdag avond besteld en vrijdag al thuis ontvangen in veilige verpakking.

Lambert Freddy

Verleden week verwarmde handschoenen besteld en de volgende dag al gekregen,waren maat te groot en teruggezonden voor vervanging kleinere maat.Denk wel dat alles ok komt

Goede service en snel geleverd volgens afspraak

Veerle

Heel goed service

Asfaltwerken Vanwynsberghe

Ik was op zoek naar verwarmende kledij en daar ik in de streek niet onmiddellijk iets vond of geholpen werd, ben ik op zoek gegaan op google. Zo kwam ik uit bij Comfort producten. Ik stuurde de... Ik was op zoek naar verwarmende kledij en daar ik in de streek niet onmiddellijk iets vond of geholpen werd, ben ik op zoek gegaan op google. Zo kwam ik uit bij Comfort producten. Ik stuurde de vrijdagavond een email en kreeg kort daarna reeds een antwoord. Na een paar mails (die heel snel beantwoord werden) heb ik de zaterdagavond een bestelling geplaatst. Deze werd op dinsdag reeds geleverd. Alles werkt perfect, een aanrader!