Lauwers.

Eerste keer iets besteld, was oké en snel geleverd.

Lia

Top bedrijf!
Met uitstekende service 😁

Gabor Felegyhazi

(Bewerkt)

Ik heb verwarmde bodywarmer besteld. 2 van de 4 batterijen moesten vervangen worden, maar ik werd vriendelijk geholpen door de collega's van de firma. Ik kon de kapot batterijen gratis inruilen voor... Ik heb verwarmde bodywarmer besteld. 2 van de 4 batterijen moesten vervangen worden, maar ik werd vriendelijk geholpen door de collega's van de firma. Ik kon de kapot batterijen gratis inruilen voor een nieuwe, kosten van de post op belast van Comfort-producten. Anders werkt alles prima, ik raad dit website van harte aan iedereen. Die (net als hun producten) is ook ergonomisch, ik kon erop de contact gegevens van de firma makkelijk gevonden.

KSVG.EU

Beste Qualität ever!!!

R.B. Zuurendonk

Eerder gekocht bij dit bedrijf en ook nu weer goede ervaring.

Kor Woudstra

Producten zijn goed en…blijven goed.

Betty de Ruiter

(Bewerkt)

De door mij bestelde verwarmde Bertschat handschoenen in goede orde ontvangen.

Corina Quist

Top service!

Top service!

Ik draag ze dagelijks op mijn werk in een koelcel. Zo blijven mijn voeten heerlijk warm! Eén van mijn zooltjes was defect. Na wat mail verkeer ( supersnel antwoord) werd er gelijk een nieuwe opgestuurd!

Kees Michielsen

Bertschat Heated Socks - Elite | USB - Long Edition
------------------------
Bertschat Heated Socks - Elite | USB - Long Edition
------------------------
Op zoek naar GOEDE verwarmde sokken na een paar (chinese?) miskopen uiteindelijk deze sokken aangeschaft bij comfort-producten.nl
Eerst via de chat de nodige informatie gekregen en daar zeer professioneel geholpen.
Na wat vragen van Michiel over het doel waarvoor de sokken gebruikt gaan worden het advies gekregen om een zwaarder accupakket te nemen.
(Sokken worden gebruikt tijdens het langdurig varen in een aluminium boot en tijdens statische visserij.)
Aangegeven deze sokken te gaan bestellen waarna Michiel de bestelling kant en klaar in de mail zette, dat is service!
Na betaling de volgende dag de sokken binnen en gelijk de batterijen opgeladen.
De volgende dag was de gevoelstemperatuur -3 C en heb ik de hele dag langs de waterkant zitten vissen met mijn voeten in het bevroren gras. Geen koude voeten gehad op de hoogste stand :-)
Na ongeveer 6 uur waren de accu's nog niet leeg.
2 dagen later bij +5 C een hele dag met de aluminium boot gevaren, eveneens de sokken op de hoogste stand en na een hele dag varen geen koude voeten en de accu's waren ook nog niet leeg.

Ik ben er super tevreden mee, het is een flinke investering maar het geld zeker waard!!

(Een eventuele verbetering zou kunnen zijn dat je kunt zien hoe veel de accu's nog geladen zijn, misschien via een app?)