9.1 /10

checkbox97% beveelt Comfort-producten.nl aan!

J. Buijs

SterSterSterSterLege ster

Ik had voor een vriendin verwarmd thermo ondergoed besteld(met dubbele verwarming) Maar de maatvoering was niet geheel goed aangezien zij erg klein is. De warmte delen drukte niet voldoende aan. Helaas lukte via de post retour zenden voor geld terug niet goed(retourlabel werkte niet) Gebeld met hen langsgebracht in Woerden en in TWEE dagen het geld terug!!! Dat is ECHT NETJES!! Ondanks dat de maatvoering van het verwarmde thermo ondergoed voor mijn goede vriendin niet perfect was was de kwaliteit ervan wel goed!! De verwamde handschoenen voor mijzelf voor tijdens het skien voldoen overigens bij mij prima!! Het zijn goede producten die zij hebben.

K. Verstaete

Gisteravond laat besteld en de volgende dag al binnen. Net op tijd de double heat wanten binnen voor mijn skivakantie

JVD

Goed!

Wendy

Voor iemand die altijd last heeft van koude voeten zijn de sokken echt een uitkomst. Ik heb al jaren lang last van raynaud en ben blij dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden.

M de Zwart

Ik heb voor Kerst een verwarmde trui gekregen, door ziekte was ik te laat om het om te ruilen omdat de retourperiode afgelopen was. Ik heb even gebeld en het kon zonder probleem alsnog geruild worden voor een andere maat. Super opgelost!

Betty

Super warme handschoenen

Comfort

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ritsen van mijn dure verwarmde handschoenen kapot in 2e sesoen al dus bij elkaar paar maanden gebruikt Melding van gemaakt , werd gezegd dat ik ze maar moet laten maken bij een schoenen maker moet laten maken !!! Dus er word niks tegemoet gekomen !!!!! Wat een slechte service!!!!!!!!! Nooit meer

Antwoord Comfort-producten.nl

Beste Mike, Helaas zijn uw handschoenen na 3 jaar helaas beschadigd geraakt door veelvuldig gebruik. Wij kunnen het probleem hier niet direct voor u herstellen maar hebben aangeboden om het naar de fabrikant door te zetten. Als u dat niet wil is voorgesteld om ze eventueel bij een kleermaker in de buurt te laten repareren om het probleem sneller opgelost te hebben. Als u wilt dat wij de handschoen doorzetten naar de fabrikant kan dat uiteraard nog steeds. Met vriendelijke groet, Arjan Comfort Producten

Geantwoord op

Petra O

hele goede ervaring na melding van schade. Bedankt voor de goede service!

Ik dit bedrijf en de producten aan! Het zijn hele fijne producten van goede kwaliteit. Ook de klantenservice is makkelijk te bereiken en zeer vriendelijk. Ik heb enorm veel baat bij deze producten omdat ik erg veel buiten werk. Bedankt!

Perfect!

Aerts peter

SterSterSterHalve sterLege ster

Redelijk nog afwachten hoe mijn retour loopt

Carel van Asbeck

SterSterSterLege sterLege ster

Transformatortje is kapot

Vriendelijk geholpen door Job. Mijn handschoenen werden de volgende dag geleverd, perfect op tijd voor de skivakantie.

S. Verlaat

Felix

Super snel geleverd en goede service aan de telefoon

M.Berkhoff

Hier verwarmde fietshandschoenen gekocht. Ik had dit jaren eerder moeten ontdekken. Nu kan ik eindelijk zonder koude handen mountainbike ritten maken.

Danielle

Goede service

Comfort-producten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Trasmolenlaan 12

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Comfort-producten.nl

Geantwoord op

Petra O

hele goede ervaring na melding van schade. Bedankt voor de goede service!

Perfect!

Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2013

Comfort-producten.nl

Comfort-Producten De expert op het gebied van comfort artikelen.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden