Verbeek

Veel keus en snelle levering

Hilda Govaarts

Vandaag besteld, morgen geleverd. Inderdaad, de volgende dag is mijn pakketje, keurig verpakt, geleverd!
Geweldig!

Marga

Positief: snelle levering, geen verzendkosten
Negatief : via een mobiel of tablet is de website echt drama. Kan niet meer in deze tijd.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Marga,
Beste Marga,
Ontzettend bedankt voor uw feedback. Wij kunnen deze fout niet reproduceren en zijn erg benieuwd welke tablet/mobiel apparaat u probeert waardoor onze site niet goed leesbaar is. Zou u mij dit kunnen mailen naar: bert@comfort-producten.nl
Alvast ontzettend bedankt.
Bert

Albert Taverne

Prima service en snelle levering.

Thea Noordegraaf

Goede spullen, alleen helaas niet tevreden omdat het voor een elektrisch verstelbare boxpring is met topper. Als je hiermee het ene matras omhoog doet gaat het andere mee.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Thea,
Beste Thea,
Allereerst bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat wanneer u een splittopper/matras heeft, een standaard hoeslaken/topper tot verschuiving kan leiden. Gelukkig hebben wij hiervoor speciale splittoppers en split hoeslakens. Deze beweging zich afzonderlijk van elkaar en verschuiven niet.
Comfort-Producten

Miep van Sprang

Een duidelijke website en een vlotte service

M. Haxe

In eerste instantie even niet prettig omdat er een fout bij de Ideal betaling zat, maar direkt via mail bevestiging en de volgende dag heb ik zlef nog telefonisch contact opgenomen en ben aardig te... In eerste instantie even niet prettig omdat er een fout bij de Ideal betaling zat, maar direkt via mail bevestiging en de volgende dag heb ik zlef nog telefonisch contact opgenomen en ben aardig te woord gestaan, complimenten verder

jan wezeman

Goedkoop. Orginele producten. Mijn vrouw was eerst skeptisc. Maar is helemaal om en heeft haar zus dit zadeldek aangeraden.
Pakje goed te vogel met track en tracé. En snel geleverd.

W. ter Horst

Eerlijk en snel leverend bedrijf.