H. Schaapman-Kuut

Zeer positief. vlotte service

Samanta

Netjes verpakt en heel snel in huis.

Jackie

Uitstekende service!

van Kuyeren

Zeer goed. alleen de betaling was wat mis gegaan maar dit is naar grote tevredenheid opgelost.

Heringa

Snelle service.
Geen antwoordnummer bij het terug sturen vind ik niet klantvriendelijk (kosten voor mij 7 euro). Een goedkoper artikel retour maar krijg ik dan ook het verschil terug?

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Lia Heringa,
bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat ondanks onze inspanningen en goede zorgen u ontevreden bent over onze webshop.
Nadat u contact met ons...
Beste Lia Heringa,
Nadat u contact met ons heeft opgenomen dat u het verkeerde artikel heeft besteld, hebben wij u aangeboden om het artikel kosteloos om te ruilen.
De eerste verzendkosten + verpakkingskosten hebben wij voor onze rekening genomen. Ook het vervangende artikel hebben wij u kosteloos verstuurd. De kosten die u maakt voor de verzending naar ons zijn dan voor u. Mocht u het pakket langs willen brengen is dit ook altijd mogelijk.
Het verschil in prijs zullen wij uiteraard naar u overmaken. Wanneer u bij de retourzending uw contactgegevens IBAN+BIC heeft vermeld gebeurt dit diezelfde dag.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u toch nog vragen hebben neemt u gerust contact op één van onze service medewerkers.
Comfort-Producten

van Arendonk

Snelle levering. Kreeg gratis thermokousen bij mijn bestelling maar behoorlijk minpunt dat ze niet dezelfde maat van mijn bestelde verwarmde zolen zijn en mijn man past ze ook niet. Dus doen we er... Snelle levering. Kreeg gratis thermokousen bij mijn bestelling maar behoorlijk minpunt dat ze niet dezelfde maat van mijn bestelde verwarmde zolen zijn en mijn man past ze ook niet. Dus doen we er niets mee.

HR

Correcte en ZEER snelle levering.

rooseboom

Snelle levering. Prima product!