Bij het bestellen van een moltondeken zag ik bij de bevestiging dat ik per ongeluk de verkeerde maat had opgegeven.Ik plaatste meteen een nieuwe bestelling met de goede maat. Het lag in mijn...Bij het bestellen van een moltondeken zag ik bij de bevestiging dat ik per ongeluk de verkeerde maat had opgegeven.Ik plaatste meteen een nieuwe bestelling met de goede maat. Het lag in mijn bedoeling de eerste dan terug te sturen. De volgende dag werd ik gebeld door iemand van het bedrijf die me vroeg of ik me soms vergist had want de bestelling kwam wat vreemd over. Ik heb de eerste meteen kunnen annuleren. De alertheid van de medewerker heeft me verzendkosten bespaard. Goed gedaan!
Duidelijke site, aanbod van producten en levering op tijd
L.M. De Rooij
Bestelling naar verwachting verlopen
lana
Annet
Goede prijs voor de Tempur-kussens die ik wilde hebben; een lagere prijs heb ik niet gevonden via Google, maar wel via Marktplaats waar dit bedrijf producten aanbiedt.