Snelle afhandeling, product beschrijving te sumier
Marjolein
Goede kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en snelle levering!
Natascha
Snelle afhandeling/service, makkelijk te bestellen.
Anita Heinrichs
Een betrouwbaar bedrijf
Weerman
Na een verkeerde levering werd de volgende dag het juiste alwee geleverd. Prima service
langeweg
Ineke Bot-Voortman
Prima producten en een 10 voor de service
paula van rein
Hoewel ik op track and trace zag dat het produkt al geleverd zou worden zaterdag, en U mij deze enquete stuurt omdat U ervan uit gaat dat ik de zending al,heb ontvangen, heb ik nog niets gezien
jong en pol
Tetske van Ossewaarde
De ervaring met het bedrijf zijn qua afhandeling van de bestelling goed. Wat betreft het bestelde product ben ik niet tevreden over de informatie op de site. Het gewenste product pakte heel anders...De ervaring met het bedrijf zijn qua afhandeling van de bestelling goed. Wat betreft het bestelde product ben ik niet tevreden over de informatie op de site. Het gewenste product pakte heel anders uit dan verwacht. Ik was op zoek naar een nieuw sloop om mijn tempurkussen dus helemaal omsluitend en met een ritsje en dus bestelde ik de tempur-fit pillowcase. Wat nergens te lezen viel, was dat dit een soort van hoeslaken achtig sloopje was, dat het kussen van achteren vrij laat. Ik heb dus nog steeds niet wat ik zoek en ga dit uit arremoede nu denk ik zelf maken. Totaal onduidelijke informatie op de site dus, bovenstaande productinformatie zou er echt op moeten staan met foto's. Zodat je weet wat je koopt.