B. van Berkel

Webshop bestelling,
Ik probeerde een betaling te doen met "betaalgarant-buckaroo".
Dit lukte helaas niet, bleef melding krijgen "betaling mislukt"
Toch maar gekozen om vooruit te...
Webshop bestelling,
Ik probeerde een betaling te doen met "betaalgarant-buckaroo".
Dit lukte helaas niet, bleef melding krijgen "betaling mislukt"
Toch maar gekozen om vooruit te betalen via ideal, dit werkte wel.
Helaas, ik had graag gebruik gemaakt van de bovenstaande optie.
Heb ook meteen mail gestuurd hierover, tot op heden geen reactie mogen ontvangen.

Reactie Comfort-producten.nl:

Goedemiddag,
Jammer van u reactie dit wort bepaalt door bucaroo hier kunnen wij niets aan doen. Bucaroo doet een krediet check, lukt dit niet dan gaat u terug naar betaling mislukt.
M.vr.gr...
Goedemiddag,
M.vr.gr Wim Sessink
comfort-producten.nl

Snelle levering zoals beloofd. Goede service.

Ruslana Rega

Duidelijk met invoeren van producten op de site en snelle afwerking en levering.

Mirka

Hele snelle levering (volgende dag in huis!), korting op de top merk Tempur.

Ellen Feenstra

Makkelijk online bestellen voor een leuke prijs, snelle levering met track en trace wat erg fijn is, product goed verpakt, goede communicatie via de mail naar mij als klant. Ik ven heel erg tevreden... Makkelijk online bestellen voor een leuke prijs, snelle levering met track en trace wat erg fijn is, product goed verpakt, goede communicatie via de mail naar mij als klant. Ik ven heel erg tevreden en zal jullie zeker bij anderen aanraden.

Paulien

Voor de eerste keer iets besteld. Goede service gekregen nadat ik telefonisch mijn bestelling heb veranderd.

M.A. van Kampen

Fijne, handige spullen

Marianne

Super snelle bezorging!!
Besteld en de dag erna was het product er!

Joke

Makkelijke website, snelle levering

Monique Sticker

Prettige mensen die meedenken en oplossend werken