Liesbeth

Meer dan prima service, goed mailcontact en de bestelde elektrische sokken zien er goed uit en zitten lekker. Laat de koude winter maar komen!

Marije Schootman

Naar alle tevredenheid geholpen via de mail, makkelijk besteld en eenvoudig betalen via de mail. Volgende dag direct in huis, zoals beloofd

Henrik Schutter

Goed, snel besteld en nog sneller in huis. Zeer tevreden en mijn aanbeveling hebben jullie. Mijn broer is waarschijnlijk ook geïnteresseerd, maar daar over bel ik nog wel even.

Bloemberg

Jammer als jullie een ander product sturen dan gevraagd, moet het retourneren er ook nog 5.95 euro betalen. Dit is niet klantvriendelijk.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Bloemberg,
Beste Bloemberg,
Bedankt voor uw review. Ik heb even met u meegekeken. U heeft dezelfde handschoenen ontvangen, zoals u besteld heeft. De Onder Handschoenen maat M, u heeft inderdaad een gratis upgrade gekregen naar het nieuwste accu-pack. Het oude accu-pack was op dat moment niet voorradig, daarom heeft u gratis de nieuwste versie mogen ontvangen. Deze accu's zijn USB-oplaadbaar en daardoor zijn ze onderweg op te laden.
Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen en/of mailen.
Vriendelijke groet,
Michiel

Bert de Nooij

Lekkere warme handen

Suzanne de jager

Duidelijk en overzichtelijke site, makkelijk bestelproces. zeer tevreden met de kwaliteit van de producten

Evers

Super snel en vriendelijk geholpen